Η Samsung σταματά τις ενημερώσεις σε 2 smartphone, το EMUI 10 φτάνει στο Honor, η Xiaomi παρουσιάζει το Redmi 8, την ανακεφαλαίωση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 10 Οκτωβρίου 2019 στις 14 ώρες και 23 λεπτά

Η Samsung σταματά να αναπτύσσει ενημερώσεις ασφαλείας σε δύο smartphone Android και ένα tablet, η ενημέρωση EMUI 10 είναι διαθέσιμη σε beta σε ορισμένα τηλέφωνα Honor, η Xiaomi αποκαλύπτει το νέο επίπεδο Redmi 8… τελευταία νέα.

Πολύ απασχολημένος με την ανακάλυψη των καινοτομιών του καταλόγου Netflix (συμπεριλαμβανομένης της σειράς “Πώς να αυξήσετε έναν υπερήρωα”), δεν έχετε βρει τον χρόνο να ακολουθήσετε τις ειδήσεις μαζί μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, θα σας πούμε όλα όσα έχετε χάσει στην καθημερινή μας ανακεφαλαίωση.

Samsung: ο ρυθμός των ενημερώσεων θα αλλάξει για πολλά smartphone Android

Περιοδικά, η Samsung ανακοινώνει αλλαγές στον ρυθμό ανάπτυξης ενημερώσεων ασφαλείας Android σε συσκευές στον κατάλογό της. Κυκλοφόρησαν πριν από περισσότερα από 3 χρόνια, τα Galaxy A5 (2016), Galaxy A3 (2016) και το Galaxy Tab S2 L / S Refresh, δεν θα λαμβάνουν πλέον ενημερώσεις. Αυτά τα 2 smartphone είναι επομένως πιο ευάλωτα σε παραβιάσεις ασφάλειας.

Ανάγνωση: Ενημερώσεις – Η Samsung ανακοινώνει αλλαγές για πολλά smartphone

EMUI 10: η ενημέρωση beta φτάνει σε 4 smartphone Honor

Η Honor ανακοίνωσε στη Sina Weibo την άφιξη του beta του EMUI 10 σε τέσσερα smartphone μέχρι το τέλος του μήνα. Το πρόγραμμα beta θα ανοίξει σύντομα για τα Honor 20, Honor 20 Pro, Honor View 20 και Honor Magic 2. Η τελική έκδοση για αυτές τις 4 συσκευές θα πρέπει να αναπτυχθεί τον Δεκέμβριο του 2019. Για να εγκαταστήσετε την ενημέρωση πριν όλοι, προφανώς θα πρέπει να εγγραφείτε στο πρόγραμμα beta που προσφέρει το Honor.

Διαβάστε: πώς να εγκαταστήσετε το EMUI 10 beta στο smartphone Honor σας

Xiaomi Redmi 8: γρήγορη φόρτιση και μπαταρία 5000 mAh κάτω των 150 €

Η Xiaomi παρουσίασε το Redmi 8 σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Ινδία. Το smartphone καλύπτεται με οθόνη LCD 6,22 ιντσών που προστατεύεται από προστασία Gorilla Glass 5. Στο πίσω μέρος του Redmi 8, υπάρχει ένας διπλός αισθητήρας φωτογραφιών που αποτελείται από μια κύρια μονάδα 12 megapixel (f / 1.8 ) και έναν δεύτερο αισθητήρα βάθους 2 Mp. Το τερματικό τροφοδοτείται από επιβλητική μπαταρία 5000 mAh συμβατή με γρήγορη φόρτιση 18W. Στη Γαλλία, το smartphone θα πρέπει να πωλείται κάτω από τα € 150.

Διαβάστε: όλα σχετικά με το Xiaomi Redmi 8