Η Samsung πειράζει το Galaxy Note 10, το κακόβουλο λογισμικό Android Anubis επιστρέφει, το HBO Max επιτίθεται στο Netflix, ανακεφαλαιώστε ‘

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Samsung παρουσιάζει το πρώτο βίντεο teaser Galaxy Note 10, το κακόβουλο λογισμικό Android Anubis κλέβει χρήματα από 188 τραπεζικές εφαρμογές σε όλο τον κόσμο, το HBO Max θα ανταγωνιστεί με το Netflix την άνοιξη του 2020 … Αξιολογούμε πρόσφατα νέα.

Πολύ απασχολημένος με τον προγραμματισμό των διακοπών σας ή την ανακάλυψη των τελευταίων ειδήσεων από τον κατάλογο βίντεο Amazon Prime, δεν έχετε βρει το χρόνο να παρακολουθήσετε τις ειδήσεις μαζί μας; Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, σας λέμε ότι χάσατε.

Galaxy Note 10: Η Samsung παρουσιάζει το πρώτο βίντεο teaser

Στις 8 Ιουλίου 2019, η Samsung Indonesia δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Twitter ένα σύντομο βίντεο που παρουσιάζει τα πλεονεκτήματα του Galaxy Note 10. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το smartphone σας μπορεί να αντικαταστήσει έναν επιτραπέζιο υπολογιστή, χάρη στη λειτουργία Dex και έναν φορητό υπολογιστή . Ανακαλύψτε τις πιο αναμενόμενες νέες δυνατότητες του Galaxy Note 10.

Διαβάστε: Galaxy Note 10 – Η Samsung παρουσιάζει το πρώτο επίσημο βίντεο

Android: Το κακόβουλο λογισμικό Anubis επιστρέφει για να λεηλατήσει τον τραπεζικό σας λογαριασμό

Ο Anubis, ο φοβερός Trojan (ή Trojan horse), επέστρεψε, προειδοποιεί ο Tony Bao, ερευνητής στον κυβερνοασφάλεια στο TrendMicro. Μόλις διεισδυθεί στο smartphone ή το tablet σας, μέσω κατεστραμμένου APK ή εφαρμογής Play Store, θα μπορεί να συλλέγει όλα τα δεδομένα. Όπως το κακόβουλο λογισμικό BianLian, θα λάβει επίσης στιγμιότυπα οθόνης του κινητού σας τηλεφώνου για να διατηρήσει τους κωδικούς πρόσβασης. Το κακόβουλο λογισμικό Android στοχεύει κυρίως 188 τραπεζικές εφαρμογές διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε: Αυτό το επικίνδυνο κακόβουλο λογισμικό Android κλέβει χρήματα από 188 τραπεζικές εφαρμογές

HBO Max: ο μεγάλος ανταγωνιστής του Netflix είναι επίσημος και προσφέρει αποκλειστικά φίλους

Η WarnerMedia, ιδιοκτήτης της HBO και θυγατρική της AT & T, έχει κάνει επίσημα την κυκλοφορία του HBO Max, της πλατφόρμας SVOD, για την άνοιξη του 2020. Η υπηρεσία θα περιλαμβάνει περιεχόμενο από την Warner Bros., New Line, DC Entertainment, CNN… (μη εξαντλητική λίστα ). Αποφασισμένος να επισκιάσει το Netflix, η πλατφόρμα θα προσφέρει σε όλους τους φίλους αποκλειστικά για 5 χρόνια. Η σειρά cult θα αφήσει τον κατάλογο Netflix για το επόμενο έτος.

Διαβάστε: Εδώ είναι ο HBO Max, ο νέος μεγάλος αντίπαλος του Netflix