Η Samsung πειράζει ένα νέο Exynos SoC και υπόσχεται ένα άλμα προς τα εμπρός

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Samsung θα επισημοποιήσει ένα νέο Exynos SoC στην εκδήλωση Tech Day 2019 που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Σαν Φρανσίσκο. Το τσιπ έχει πειράξει στο Twitter σε ένα σύντομο βίντεο που δεν αποκαλύπτει πολλές ενδείξεις για το SoC, εκτός από το ότι θα δώσει υπερηφάνεια στην τεχνητή νοημοσύνη. Όλο αυτό το μυστήριο δίνει ελεύθερο έλεγχο σε κάθε είδους κερδοσκοπία.

Samsung exynos

Το επόμενο #Exynos έρχεται. Η κινητή νοημοσύνη θα προχωρήσει άλλο. # ΕπόμενοGenPower Είναι το μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο των 11 δευτερολέπτων που δημοσιεύτηκε στο Twitter στις 22 Οκτωβρίου. Η Samsung διοργανώνει συνέδριο στις 24 Οκτωβρίου με την ευκαιρία της εκδήλωσης Tech Day 2019 του οποίου το θέμα εστιάζεται στην 5G και στην τεχνητή νοημοσύνη.

Η Samsung πειράζει το μυστηριώδες Exynos SoC: τι να περιμένεις

Γνωρίζουμε για μερικές εβδομάδες ότι η Samsung ετοιμάζει το πρώτο της SoC χαραγμένο στα 5 nm, η κυκλοφορία του οποίου έχει προγραμματιστεί για το 2020. Θα μπορούσε να είναι το Exynos 9830 που αναμένεται στο μελλοντικό Galaxy S11. Γνωρίζοντας ότι το τρέχον Exynos 9820 επισημοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2018, δεν είναι απίθανο να παρουσιαστεί ο διάδοχός του στα τέλη Οκτωβρίου. Το hashtag #NextGenPower υποστηρίζει την υπόθεση ότι θα μπορούσε να είναι ένα υψηλού επιπέδου SoC

Ωστόσο, οι πρόσφατες διαρροές προαναγγέλλουν την επικείμενη επίσημη έκδοση τουΕξυνός 9630, ένα SoC μεσαίας κατηγορίας που προορίζεται για την επόμενη γενιά του Galaxy A. Προς το παρόν, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι πρόκειται να ανακοινώσει ο κατασκευαστής. Η ανάρτησή της στο Twitter δίνει λίγη ένδειξη για την επίλυση του μυστηρίου. Σκεφτόμαστε επίσης την πρόσφατη συνεργασία που ανακοινώθηκε μεταξύ της Samsung και της AMD σχετικά με τις Radeon GPU που προορίζονται για τα μελλοντικά smartphone gaming του κατασκευαστή και οι οποίες θα συνοδεύουν τους οικιακούς επεξεργαστές της.

Έτσι, η Samsung θα αγνοήσει τις GPU ARM Mali που πάντα εφοδιάζονταν τα smartphones της με Exynos SoCs. Αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις, το πρώτο smartphone gaming της Samsung με AMD GPU δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι το 2021.