Η Samsung παρουσιάζει το Galaxy Note 10, η Bouygues αυξάνει τον λογαριασμό για τα Bboxes, το WhatsApp επί πληρωμή, το recap

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Samsung μόλις ανέβασε το πέπλο στα Galaxy Note 10 και Note 10+, η Bouygues Telecom αυξάνει το λογαριασμό για τους συνδρομητές του Bbox, οι περισσότεροι χρήστες είναι έτοιμοι να πληρώσουν μια συνδρομή για το WhatsApp… Καταγράφουμε τα τελευταία νέα.

Πολύ απασχολημένος απολαμβάνοντας τον ήλιο, βόλτα στην πισίνα ή ανακαλύπτοντας τα τελευταία νέα από τον κατάλογο Netflix, δεν θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε τα νέα μεταξύ της εταιρείας μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, θα σας πούμε τι χάσατε.

Επίσημο Galaxy Note 10 και Note 10+: Η Samsung είναι γεμάτη από νέες δυνατότητες!

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα νέα χαρακτηρίστηκαν ιδιαίτερα από την κυκλοφορία των Galaxy Note 10 και Note 10+. Εάν το Note 10 περιλαμβάνει επεξεργαστή Exynos 9820, το Note 10+ επωφελείται από τον νέο επεξεργαστή Exynos 9825 χαραγμένο σε 7 nm. Επιπλέον, η τυπική παραλλαγή αποτελείται από έναν αισθητήρα τριπλής φωτογραφίας, έναντι τετραπλής μονάδας για το Note 10 Plus. Επίσης νέο, το Note 10 επωφελείται από μια γρήγορη φόρτιση 25W και το Note 10+ των 45W. Η γκάμα κυμαίνεται μεταξύ 959 και 1209 ευρώ.

Διαβάστε: όλα σχετικά με το Galaxy Note 10

Διαβάστε: η πρώτη μας λήψη στη Σημείωση 10

Η Bouygues Télécom αυξάνει διακριτικά το λογαριασμό για τους συνδρομητές του Bbox

«Από τις 16 Σεπτεμβρίου 2019, θα επωφεληθείτε αυτόματα από απεριόριστες κλήσεις προς τα κινητά που περιλαμβάνονται στην προσφορά σας στο Bbox χωρίς εκ νέου δέσμευση», ανακοινώνει ο Bouygues σε ένα SMS που αποστέλλεται σε συγκεκριμένους συνδρομητές. Προφανώς, αυτή η προσφορά συνοδεύεται από αύξηση 3 ευρώ στο λογαριασμό για τη συνδρομή στο Bbox. Πρόκειται για μια απολύτως νομική πρακτική και φθείρεται από τους χειριστές. Εξηγούμε πώς να αρνηθούμε την αύξηση.

Διαβάστε: Η Bouygues Télécom αυξάνει περαιτέρω το λογαριασμό για τους συνδρομητές Bbox – πώς να απορρίψετε την προσφορά;

WhatsApp: 89% των χρηστών που επιθυμούν να πληρώσουν μια συνδρομή εάν η εφαρμογή δεν είναι πλέον δωρεάν

Από τα 2.000 άτομα που ρωτήθηκαν, το 89% δηλώνει ότι θα ήταν πρόθυμοι να πληρώνουν μηνιαία συνδρομή για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το WhatsApp, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας ψηφιακής στρατηγικής McGuffin. Κατά μέσο όρο, οι συνδρομητές είναι πρόθυμοι να πληρώνουν 2,38 $ το μήνα για το WhatsApp.

Διαβάστε: Εάν το WhatsApp δεν είναι πλέον δωρεάν, το 89% των χρηστών θα πληρώσουν μια συνδρομή για να συνεχίσουν να τη χρησιμοποιούν