Η Samsung παρουσιάζει κρυφά το απίστευτο πρωτότυπο smartphone της!

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 17 Φεβρουαρίου 2020 στις 15 ώρες 21 λεπτά

Στο CES στο Λας Βέγκας, η Samsung θα διοργανώσει σήμερα μια ενημερωτική συνάντηση όπου η μάρκα σκοπεύει να αποκαλύψει το smartphone της με μια οθόνη roll-up σε μερικά επιλεγμένα άτομα. Ο στόχος: να λάβετε τα πρώτα σχόλια από αυτούς τους προνομιούχους λίγους. Αυτή η πρακτική είναι κοινή στο CES, λίγες εβδομάδες πριν από το Mobile World Congress.

Φωτογραφική πίστωση: Let’s Go Digital

Τους τελευταίους μήνες, οι φήμες ισχυρίζονται ότι η Samsung εργάζεται σε ένα smartphone με οθόνη που ξεδιπλώνεται για να διευρύνει σημαντικά την επιφάνεια της οθόνης. Είναι φυσικά μια εναλλακτική λύση στην αναδιπλούμενη οθόνη, τεχνολογία που υποστηρίζει το Galaxy Fold, για παράδειγμα, ή το Huawei Mate X. Είναι έτοιμο για το μεγάλο άλμα; Μια ερώτηση στην οποία η Samsung θα ήθελε επίσης να απαντηθεί.

Διαβάστε επίσης: Samsung: αυτό το smartphone με δυνατότητα επέκτασης οθόνης μας κάνει να ξεκουράζουμε

Για αυτό, η Samsung θα είχε οργανώσει μια συνάντηση στο περιθώριο του CES 2020 για την παρουσίαση ενός πρωτοτύπου, σύμφωνα με τον κορεατικό τύπο, ιδίως την ηλεκτρονική καθημερινή ETNews που αναφέρει τις πληροφορίες. Η εταιρεία ελπίζει να λάβει μια πρώτη ανατροφοδότηση από τους ανθρώπους, που επιλέγονται με το χέρι, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Η ταυτότητά τους δεν αποκαλύπτεται, φυσικά, αλλά είναι ασφαλώς επιχειρηματικοί εταίροι (χειριστές, διανομείς), επιρροές και δημοσιογράφοι, ή ακόμη και προμηθευτές.

Δύο σχέδια για δύο διαφορετικές χρήσεις

Στο τέλος αυτής της συνάντησης, οι γλώσσες σίγουρα θα απελευθερωθούν, υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας τους. Στη συνέχεια, θα γνωρίζουμε ποιος σχεδιασμός θα μπορούσε να προτιμήσει η Samsung για το πρώτο της προϊόν με μια οθόνη roll-up. Θυμηθείτε ότι η κορεατική εταιρεία έχει καταθέσει δύο διαφορετικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας για κάθετο και οριζόντιο συρόμενο πλαίσιο. Η παραπάνω εικόνα δείχνει μια οριζόντια σχεδίαση που σχετίζεται με μια λαβή τύπου “Galaxy Fold”. Η κατακόρυφη έκδοση (παρακάτω) επωφελείται από το κράτημα μεταξύ του BlackBerry Priv και του Motorola Razr (2019).

samsung φανταστείτε ρολά οθόνης smartphone
Φωτογραφική πίστωση: Let’s Go Digital

Αυτή η συνάντηση είναι ένα πρώτο βήμα στη διαδικασία επικύρωσης της Samsung. Αυτό σίγουρα θα οδηγήσει στην κυκλοφορία ενός υβριδικού smartphone με αυτόν τον τύπο πίνακα στο εγγύς μέλλον. Αυτό είναι απίθανο το 2020, αλλά όχι αδύνατο το 2021. Πράγματι, ένα πρωτότυπο smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο CES 2018 κατά τη διάρκεια μίας από αυτές τις διάσημες μυστικές συναντήσεις. Ένα χρόνο αργότερα, η εταιρεία το παρουσίασε επίσημα με το όνομα Galaxy Fold. Θα μπορούσε να έχει κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2019, εάν δεν χρειαζόταν να υποστεί κάποιες μεταμορφώσεις της τελευταίας στιγμής που καθυστέρησαν την άφιξή της στα ράφια.

Πηγή: ETNews