Η Samsung κυκλοφορεί την ενημέρωση Android 10 στο Galaxy M30s

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 8 Ιανουαρίου 2020 στις 15 ώρες και 16 λεπτά

Το Galaxy M30 αναβαθμίζεται σε Android 10! Η Samsung μόλις ξεκίνησε την ανάπτυξη της ενημέρωσης, συνοδευόμενη από την επικάλυψη One UI 2.0, στο smartphone μεσαίας κατηγορίας. Το υλικολογισμικό δεν πρέπει να έχει μεγάλη προσγείωση στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Εξηγούμε πώς να εγκαταστήσετε την ενημέρωση.

Η Samsung αναπτύσσει τώρα την ενημέρωση Android 10 στα smartphone της μεσαίας κατηγορίας, αναφέρουν οι συνάδελφοί μας από την SamMobile. Πριν από λίγες ημέρες, ο κατασκευαστής έχει ήδη ώθησε το υλικολογισμικό στο Galaxy M20 και το Galaxy M30 (ινδική έκδοση) στην Ινδία. Πρόσφατα, η ενημέρωση κυκλοφόρησε επίσης στα κινεζικά M30, μετονομάστηκε Galaxy M40s σε αυτήν την αγορά.

Όπως πάντα, η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει σε διαδοχικά κύματα. Ανάλογα με τη χώρα διαμονής σας, ίσως χρειαστεί να περιμένετε περισσότερο ή μικρότερο. Λαμβάνοντας υπόψη τις συνήθειες της εταιρείας, μπορούμε να περιμένουμε ότι το Android 10 θα προσφερθεί στους Γάλλους χρήστες ενός Galaxy M30 τις επόμενες εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy M11 και M31 – Οι αντικαταστάσεις Galaxy M10 και M30 έρχονται σύντομα

Πώς να εγκαταστήσετε το Android 10 στο Galaxy M30 σας;

Για να ελέγξετε αν το Android 10 μπορεί ήδη να εγκατασταθεί στο M30 σας, σας προσκαλούμε να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία. Πριν ξεκινήσετε την εγκατάσταση της ενημέρωσης, βεβαιωθείτε ότι το smartphone σας είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο Wifi και ότι εξακολουθεί να έχει τουλάχιστον 50% διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

  • Μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις
  • Πατήστε το Σχετικά με τη συσκευή
  • Επιλέξτε τώρα Αναβάθμιση λογισμικού
  • Εάν είναι διαθέσιμο, επιλέξτε Ξεκινήστε την ενημέρωση και ακολουθήστε τις οδηγίες που παρέχονται από το smartphone σας

Χωρίς έκπληξη, η Samsung ξεκίνησε για πρώτη φορά ενημερώνοντας τις πρόσφατες ναυαρχίδες της, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy S10, Galaxy Note 10 και Galaxy Note 9 που κυκλοφόρησαν το 2018. Τα επόμενα στη λίστα της μάρκας είναι τα Galaxy S9 και Galaxy Το S9 Plus ακολουθείται από το Galaxy A80 τον Φεβρουάριο. Είστε ήδη σε θέση να εγκαταστήσετε την ενημέρωση; Περιμένουμε την κατάθεσή σας στα παρακάτω σχόλια.

Πηγή: SamMobile