Η Samsung θα μπορούσε να συγχωνεύσει τις σειρές Galaxy S και Galaxy Note το 2020

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Samsung θα εξετάσει το ενδεχόμενο συγχώνευσης των σειρών Galaxy S και Galaxy Note από το 2020, ανακοινώνει ο Evan Blass, διάσημος διάσημος leaker. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κατασκευαστής της Νότιας Κορέας θα πρέπει να αντικαταστήσει το Note με τους διαδόχους του Galaxy Fold, προκειμένου να αναπτύξει την προσφορά αναδιπλούμενων smartphone. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung εξέτασε την ιδέα να συγκεντρώσει τις δύο εμβληματικές σειρές της.

“Η Samsung θα συζητούσε τη μελλοντική μάρκα Galaxy, ιδίως αφαιρώντας τη διάκριση μεταξύ των γραμμών S και Note, θα μπορούσε να εκδηλωθεί με διαφορετικούς τρόπους, πιθανώς με ένα” Galaxy One “αντί για ένα S11” εξηγεί ο Evan Blass σε ένα tweet με ημερομηνία 14 Σεπτεμβρίου 2019. Ως υπενθύμιση, ο άντρας σπάνια προωθεί πληροφορίες που δεν είναι πολύ αξιόπιστες.

Θα συγχωνεύσει η Samsung το Galaxy Note και το Galaxy S ήδη από το επόμενο έτος;

Αντί για τα Galaxy S11 και Galaxy Note 11, η Samsung θα μπορούσε απλώς να ξεκινήσει μια σειρά που συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά του Note και S. Εν ολίγοις, θα ήταν το Galaxy S συνοδευόμενο από γραφίδα S-Pen. Με την πάροδο του χρόνου, οι διαφορές μεταξύ S και Note έχουν πράγματι γίνει πολύ θολές. Αν οι μεγάλες οθόνες είναι από καιρό προνόμιο του Note, οι παραλλαγές Plus του Galaxy S έχουν στολιστεί εδώ και αρκετά χρόνια με μεγάλα πάνελ AMOLED. Το 2019, η μόνη αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ του Note 10 και του S10 είναι συνεπώς το S-Pen.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Samsung θα συνεχίσει να κυκλοφορεί δύο σειρές Premium smartphone ανά έτος. Αντί του Galaxy Note, που συνήθως παρουσιάζεται τον Αύγουστο / Σεπτέμβριο, ο κατασκευαστής θα ανακοινώνει νέα πτυσσόμενα smartphone από τη σειρά Galaxy Fold κάθε χρόνο. Προφανώς, όλα εξαρτώνται από την εμπορική και κρίσιμη επιτυχία του Galaxy Fold. Ως υπενθύμιση, το Galaxy Fold προσγειώθηκε στη γαλλική αγορά στις 18 Σεπτεμβρίου 2019.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ιδέα της συγχώνευσης του Note και του S εμφανίστηκε. Στα τέλη του 2018, η Samsung σχεδίαζε ήδη να θάψει το εύρος Note ως αντίδραση στις απογοητευτικές πωλήσεις του S9 και του Note 9. Ο κατασκευαστής απλώς ήθελε να ενσωματώσει τη γραφίδα S-Pen στην πιο προηγμένη παραλλαγή του Galaxy S. Αυτή η τακτική θα επέτρεπε ο όμιλος για τη μείωση του κόστους παραγωγής, προκειμένου να επενδύσει περισσότερο στη δημιουργία πτυσσόμενων smartphone. Λίγους μήνες αργότερα, ο DJ Koh, πρόεδρος του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της Samsung, απέρριψε τις φήμες. Ωστόσο, ο ηγέτης άφησε την πόρτα ανοιχτή σε μια συγχώνευση των σειρών εάν το Galaxy Fold ήταν επιτυχές.

Προς το παρόν, αυτή η επανένωση φαίνεται ακόμη να βρίσκεται στο στάδιο της συζήτησης. Θα σας πούμε περισσότερα το συντομότερο δυνατό. Πιστεύετε ότι η συγχώνευση του Note και του S είναι καλό; Έχουν γίνει τα S + και τα Notes πολύ παρόμοια; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.

Πηγή: Evan Blass