Η Samsung θα μετονομάσει το Gear VR σε Galaxy VR;

Samsung Gear VR

Μετά από χρόνια δημιουργίας μιας σειράς υλικού εικονικής πραγματικότητας γύρω από τη μάρκα Gear VR, μια νέα έκθεση της SamMobile υποδηλώνει ότι η εταιρεία της Νότιας Κορέας μπορεί να έχει αλλάξει γνώμη, με μελλοντικά προϊόντα που θα συγκλίνουν στη νέα μάρκα. “Galaxy VR

Σε αντίθεση με τα πρώτα χρόνια κατά τα οποία κάθε νέα κορυφή της σειράς έλαβε μια ενημερωμένη έκδοση του Gear VR, από το Galaxy Note 8 του περασμένου έτους, δεν κυκλοφόρησε κανένα άλλο πρόγραμμα προβολής. Για αυτόν τον λόγο, είναι πιθανό ότι το πρώτο προϊόν με την επωνυμία Galaxy VR θα μπορούσε να εμφανιστεί στις 9 Αυγούστου μαζί με το Galaxy Note 9.

Ωστόσο, σε ένα εναλλακτικό σενάριο, με τη μάρκα Galaxy VR θα μπορούσατε να επιλέξετε να παρουσιάσετε μια σειρά προϊόντων παράλληλα με το Galaxy S10 αρχές του επόμενου έτους. Με το Galaxy S10, στην πραγματικότητα, θα υπάρχουν πολύ περισσότερα νέα σχετικά με το υλικό από ό, τι πρόκειται να δούμε με το Galaxy Note 9, το οποίο, για πολλούς, θα είναι μόνο ένα Galaxy S9 + με γραφίδα.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πότε η Samsung επιλέγει να εισαγάγει το νέο όνομα Galaxy VR, φαίνεται ότι η σειρά Gear VR δεν θα είναι η μόνη που θα υποστεί αλλαγή ονόματος.

Η Samsung λέγεται ότι προετοιμάζει μια πλήρη επωνυμία σε όλη τη γραμμή Gear, αφαιρώντας τα ονόματα Gear S και Gear Fit και αντικαθιστώντας τα με Galaxy Watch και Galaxy Fit, μια κίνηση που επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι έχει πρόσφατα καταχωρήσει αυτές τις μάρκες.

Ως συνήθως, θα ανακαλύψουμε την αλήθεια μόνο στις εκδηλώσεις παρουσίασης, οπότε η πρώτη ημερομηνία είναι 9 Αυγούστου.

VIA FONTE