Η Samsung θα λανσάρει smartphone με τεράστια μπαταρία 6000mAh

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Samsung πρόκειται να λανσάρει ένα νέο Galaxy M και δεν θα έχει τελειώσει η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Μια προωθητική οπτική πειράζει την παρουσία μιας μπαταρίας με γιγαντιαία χωρητικότητα 6000 mAh. Ο κατασκευαστής της Νότιας Κορέας έχει προσδιορίσει σαφώς την προτεραιότητά του για τα smartphone μεσαίας κατηγορίας.

Η διαρροή ενός διαφημιστικού γραφικού από τη Samsung μας λέει ότι ο κατασκευαστής της Νότιας Κορέας ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone εξοπλισμένο με μπαταρία με τεράστια χωρητικότητα 6000 mAh. Είναι πιθανότατα ένα κινητό που ανήκει στην πρόσφατη σειρά Galaxy M που αντικατέστησε το Galaxy J και του οποίου οι συσκευές που έχουν ήδη κυκλοφορήσει βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στο μέγεθος της μπαταρίας τους: τα Galaxy M20 και M30 ήταν για παράδειγμα και τα δύο εξοπλισμένα με Μπαταρία 5000 mAh.

Η Samsung ετοιμάζει ένα νέο Galaxy M με μπαταρία 6000 mAh

Δεν γνωρίζουμε ακόμη την ταυτότητα του νέου μοντέλου που θα έρθει. Οι διάφορες αναφορές αναφέρουν συγκεκριμένα ένα Galaxy M20 ή ένα Galaxy M30, με προτίμηση για το τελευταίο, καθώς έχει ήδη εμφανιστεί σε ένα έγγραφο πιστοποίησης από το WiFi Alliance και σε ένα σημείο αναφοράς. Επιπλέον, μια διαρροή ανέφερε τη στενή έναρξη των Galaxy M30, πρώτα στην Ινδία και μετά σε άλλες αγορές.

Διαβάστε επίσης: Επίσημος Galaxy M10 και M20: Η Samsung παρουσιάζει τα 2 πρώτα της smartphone με εγκοπή

Το σημείο αναφοράς Geekbench που χρησιμοποιήθηκε για τη μέτρηση της απόδοσης του μελλοντικού smartphone μας επιτρέπει να γνωρίζουμε ήδη κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά πέρα ​​από αυτήν την τερατώδη μπαταρία 6000 mAh. Πρέπει να βρούμε ένα Exynos 9610 SoC σε συνδυασμό με 4 GB μνήμης RAM. Από την πλευρά του λογισμικού, δεν αποτελεί έκπληξη το Android 9 Pie και το One UI overlay που θα κυκλοφορήσει. Για τα υπόλοιπα, πρέπει να περιμένουμε νέες διαρροές ή την επίσημη ανακοίνωση της Samsung για να μάθουμε περισσότερα.