Η Samsung εφευρίσκει μια επεκτάσιμη οθόνη, το Netflix ενώνει τις δυνάμεις του με το Canal +, το Orange θα ξεκινήσει το Livebox 5, ανακεφαλαιώνοντας »

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Samsung έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ένα εκπληκτικό smartphone με επεκτάσιμη οθόνη, το Canal + περιλαμβάνει το Netflix στην προσφορά του, η Orange ανακοινώνει την επικείμενη κυκλοφορία ενός Livebox 5 που δεν είναι πραγματικά επαναστατικό.

Πολύ απασχολημένος με την ανακάλυψη των καινοτομιών του καταλόγου Netflix (συμπεριλαμβανομένης της σεζόν 2 του Elite ή του Minhunter), δεν έχετε βρει τον χρόνο να ακολουθήσετε τις ειδήσεις μαζί μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, σας λέμε ότι χάσατε.

Samsung: αυτό το smartphone με δυνατότητα επέκτασης οθόνης μας κάνει να ξεκουράζουμε

Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που υπέβαλε η Samsung τον Φεβρουάριο του 2019 στο USPTO (Office Patent and Trademark Office) αποκαλύπτει ένα smartphone με επεκτάσιμη οθόνη που κυλά προς τα κάτω και μπορεί να γλιστρήσει για να αυξήσει το μέγεθος περίπου 25%. Για παράδειγμα, θα ήταν πιθανό να πάει από 5 ίντσες σε 6,25 ίντσες. Αυτό δεν είναι το πρώτο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Samsung για ένα smartphone με οθόνη roll-up.

Διαβάστε: Η Samsung εφευρίσκει το πρώτο smartphone με δυνατότητα επέκτασης οθόνης

Το Netflix περιλαμβάνεται στο Canal +: ποια προσφορά, τι τιμή και πώς να εγγραφείτε;

Η Canal + επιβεβαίωσε τη συγχώνευση της προσφοράς της με αυτή του Netflix. Από τις 15 Οκτωβρίου 2019, θα είναι δυνατή η εγγραφή στην ομαδική συνδρομή στην τιμή των 34,9 € ανά μήνα. Με τη νέα φόρμουλα 35 € που συγκεντρώνει όλα τα κανάλια Canal +, OCS και Netflix, ο συνδρομητής εξοικονομεί περίπου 7 €. Είναι επομένως ένα πραγματικό πλεονέκτημα για όσους επιθυμούν να συγκεντρώσουν τις συνδρομές τους. Για τους πρώην συνδρομητές της Canal, η εξοικονόμηση είναι μόνο 2 €. Δείτε τις παρακάτω τιμές.

Διαβάστε: Το Canal + ενσωματώνει το Netflix από τις 15 Οκτωβρίου 2019 – την προσφορά και την τιμή

Orange: Το Livebox 5 θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο, αλλά μην περιμένετε τίποτα επαναστατικό

Η Fabienne Dulac, Διευθύνων Σύμβουλος της Orange France, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Livebox 5 για το στόχο της πτώσης. Μην περιμένετε α “Ριζοσπαστική τεχνολογική ρήξη”. Το κουτί δεν θα προσφέρει ταχύτητα 10 Gb / s και δεν θα είναι εξοπλισμένο με τον Djingo, τον βοηθό φωνής που αναπτύχθηκε από την Orange και την Deutsche Telekom. Ωστόσο, η συσκευή θα ήταν πιο ισχυρή όταν πρόκειται “Καλύψτε τα σπίτια των συνδρομητών και βελτιώστε το Wi-Fi” κι αλλα ” φιλικό προς το περιβάλλον “.

Διαβάστε: ένα πορτοκαλί Livebox 5 με Wi-Fi 6 και φιλικό προς το περιβάλλον