Η Samsung επιδιορθώνει ένα ελάττωμα Galaxy S10, το iPhone 11 είναι 2x πιο ισχυρό από τον ανταγωνισμό, το Chrome αποκλείει τη ζώνη λήψης, την ανακεφαλαίωση »

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Samsung επιδιορθώνει ένα ελάττωμα ασφαλείας που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να ξεκλειδώσει το Galaxy S10 με τη συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το σημείο αναφοράς δείχνει ότι το iPhone 11 είναι διπλάσιο από το smartphone Android, το Chrome αποκλείει τη Λήψη ζώνης συνεχίστηκε σε ένα σφάλμα … Καταγράφουμε τα χθεσινά νέα.

Πολύ απασχολημένος με την ανακάλυψη των καινοτομιών του καταλόγου Netflix (συμπεριλαμβανομένης της σειράς “Πώς να αυξήσετε έναν υπερήρωα” ή την εξαιρετική ταινία Fracture), δεν έχετε βρει τον χρόνο να παρακολουθήσετε τις ειδήσεις μαζί μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, θα σας πούμε όλα όσα έχετε χάσει στην καθημερινή μας ανακεφαλαίωση.

Galaxy S10: η συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων επιτρέπει σε οποιονδήποτε να ξεκλειδώσει το smartphone

Η συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων του Galaxy S10 επιτρέπει σε οποιοδήποτε δάκτυλο να ξεκλειδώσει το smartphone όταν τοποθετούνται στην οθόνη ορισμένα προστατευτικά γυαλιού. Ένα ελαφρύ στρώμα φράγματος δημιουργείται μεταξύ των δύο, το οποίο παραμορφώνει τον έλεγχο ταυτότητας, λέει η Samsung. Το πρόβλημα συνδέεται στην πραγματικότητα με μικροσκοπικά μοτίβα που υπάρχουν στο προστατευτικό. Αυτοί οι λόγοι καταγράφονται ως μέρος του δακτυλικού αποτυπώματος του πελάτη. Ως αποτέλεσμα, αναγνωρίζονται ανεξάρτητα από το δάχτυλο στην οθόνη. Η Samsung θα κυκλοφορήσει μια ενημέρωση για να διορθώσει το πρόβλημα.

Διαβάστε: Galaxy S10 – μια ενημέρωση θα διορθώσει ένα σφάλμα με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη

IPhone 11: αυτό το σε βάθος σημείο αναφοράς δείχνει ότι είναι διπλάσιο από τους ανταγωνιστές του

Όσον αφορά την απόδοση, το iPhone 11 ξεπερνά αποτελεσματικά τον ανταγωνισμό Android στο πόλο, αποκαλύπτει την αναθεώρηση ενός σημείου αναφοράς. Χάρη στο SoC A13, τα iPhone έχουν σχεδόν διπλάσια απόδοση από τους κορυφαίους ανταγωνιστές τους. Η Apple κάνει τώρα όπως και AMD και Intel και τους πυρήνες τους σε επιτραπέζιους υπολογιστές.

Διαβάστε: Το iPhone 11 είναι δύο φορές πιο ισχυρό από τους κορυφαίους ανταγωνιστές του Android σύμφωνα με το νέο σημείο αναφοράς

Λήψη-ζώνη: γιατί το Chrome αποκλείει την πρόσβαση στον ιστότοπο των πειρατών

Από τις 16 Οκτωβρίου 2019, το Chrome θεωρεί πράγματι το Zone-Download.net ως επικίνδυνο. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού ισχυρίζεται ότι η Λήψη ζώνης είναι ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) που προορίζεται να κλέψει τα ονόματα χρήστη, τους κωδικούς πρόσβασης και τα στοιχεία της τράπεζάς σας. Σύμφωνα με έναν διαχειριστή του Zone-Downloads, η ειδοποίηση ενεργοποιήθηκε από το «Αποτυχίες υπηρεσίας φιλοξενίας εικόνων. (Πρόβλημα SSL) “. Όλα θα πρέπει σύντομα να επανέλθουν στο φυσιολογικό.

Διαβάστε: Γιατί το Chrome θεωρεί τώρα το Download-Zone.net ως ιστότοπο ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing);