Η Samsung διερευνά προβλήματα οθόνης αφής Galaxy S9 και S9 +

Η Samsung διερευνά προβλήματα οθόνης αφής Galaxy S9 και S9 +

Μόνο χθες είχαμε αναφέρει τις ειδήσεις πολλών εικαζόμενων εγγενών αναφορών δυσλειτουργίες στην οθόνη αφής επιτίθεμαι νέα Galaxy S9 και S9 +, με μερικές “νεκρές ζώνες” στο πάνω και κάτω μέρος της οθόνης. Δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν η εξάπλωση του προβλήματος είναι γενικευμένη ή όχι, αλλά είχαμε προβλέψει ωστόσο την πιθανότητα άμεσης αντίδρασης από Samsung. Το οποίο στην πραγματικότητα δεν ήταν πολύ καιρό. Ο κατασκευαστής της Σεούλ στην πραγματικότητα κυκλοφόρησε μια επίσημη δήλωση αυτές τις ώρες μέσω του συντακτικού προσωπικού της Έντζετ – ο οποίος εν τω μεταξύ είχε επικοινωνήσει με έναν από τους εκθέτες της κορεατικής εταιρείας για να λάβει περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με τη φύση της παραμόρφωσης και, ειδικότερα, εάν πρέπει να χαρακτηριστεί ως πρόβλημα υλικού ή λογισμικού – επαναλαμβάνοντας ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές.

Με λίγα λόγια, Samsung έχει ξεκινήσει – όπως απαιτεί η πρακτική υπό αυτές τις συνθήκες – ορισμένες έρευνες, βασισμένες στο “περιορισμένο αριθμό αναφορών“Από ιδιοκτήτες του Galaxy S9 και S9 +. Η δήλωση δεν είναι ασήμαντη, επειδή καθαρίζει αμέσως την υπόθεση ενός γενικευμένου ελαττώματος. Ο κατασκευαστής της Σεούλ ισχυρίστηκε ότι έχει λάβει αναφορές από περιορισμένο αριθμό ιδιοκτητών, προφανώς η συνέπεια ενός προβλήματος ίσως περιορίζεται μόνο σε ορισμένες μονάδες. Τονίζοντας την κατηγορηματική επιταγή της ικανοποίησης των πελατών και την ανάγκη να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, η Samsung επιβεβαίωσε ότι συνεργάζεται με ενδιαφερόμενους πελάτες προκειμένου να λάβει πιο σημαντικές απαντήσεις.

Εν ολίγοις, η κατάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη και θα δούμε εάν το Πρόβλημα απόκρισης οθόνης αφής Galaxy S9 και S9 + περιορίζεται μόνο σε λίγους ιδιοκτήτες. Όπως επεσήμανε ο χρήστης Μπομπτουρφόμπ του Reddit, το εν λόγω ελάττωμα προφανώς δεν είναι σαφώς ορατό, εκτός από την εκτέλεση περισσότερων τομεακών και συγκεκριμένων λειτουργιών, όπως η σύνταξη μηνυμάτων: όπου στην πραγματικότητα υπάρχουν “νεκρές ζώνες” σε αντιστοιχία με το τμήμα της οθόνης στην οποία είναι ενσωματωμένο το πληκτρολόγιο, είναι σαφές ότι το smartphone γίνεται ο πρωταγωνιστής μιας απώλειας λειτουργικότητας, με την αδυναμία σωστής πληκτρολόγησης ορισμένων πλήκτρων. Σύμφωνα με ορισμένους ιδιοκτήτες, τα ανταλλακτικά που δεν είναι σε θέση να λάβουν σωστά την αφή θα συμπίπτουν με το γράμματα “E”, “R” και “T” στο πληκτρολόγιο Google.

ΠΗΓΗ: PhoneArena