Η Samsung δεν αισθάνεται ότι απειλείται από κινέζους ανταγωνιστές

Το Samsung Galaxy A6 Plus εντοπίστηκε σε έκδοση dual sim

Samsung είναι μια τεράστια εταιρεία και παράγει εξαιρετικά smartphone. Ωστόσο, εδώ και μερικά χρόνια, η κινεζική αγορά smartphone έχει επίσης αυξηθεί δραματικά. Απλά δείτε επίσης Xiaomi που μπήκε επίσημα και στην αγορά μας.

Οι Κινέζοι κατασκευαστές άρχισαν στη συνέχεια να επενδύουν στις μάρκες και τα εξαρτήματά τους δημιουργώντας ad hoc λύσεις για τα smartphone τους. Ακριβώς η εταιρεία της Νότιας Κορέας είναι από τις πιο ενεργές στην αγορά τσιπ, προσφέροντας στοιχεία σε πολλούς παραγωγούς και ως εκ τούτου αυξάνει τον αριθμό των συμμετοχών σε όλες τις αναλογίες. Θα αισθανθείτε απειλημένοι;

Η Samsung δεν φοβάται την κινεζική αγορά

samsung Πρόσφατα Κιμ Νιμ, επικεφαλής της επιχειρηματικής μονάδας τσιπ της Samsung, δήλωσε ότι η εταιρεία επενδύει εκατομμύρια και εκατομμύρια δολάρια για να βελτιώσει τις διαδικασίες κατασκευής και να κατασκευάσει ολοένα και πιο εξελιγμένες μάρκες. Δεν αναφέρεται μόνο σε επεξεργαστές, καθώς η Samsung παράγει επίσης μνήμες RAM, εσωτερικές μνήμες και πολλά άλλα στοιχεία.

Αν και η κινεζική αγορά έχει εισέλθει σε φάση «χρυσού», το πλεονέκτημα δεν μπορεί να ανακτηθεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, γι ‘αυτό η εταιρεία κοιμάται ήσυχα. Επιπλέον, το επενδυτικό σχέδιο για το μέλλον έχει ήδη περιγραφεί και θα φτάσουν πολύ ενδιαφέροντα νέα.

Απλώς σκεφτείτε την ανάπτυξη νέων επεξεργαστών 7nm, αλλά και τη δημιουργία νέων συμβατών με μόντεμ chip 5G που θα πρέπει να εγγυώνται δοκιμές ταχύτητας πάνω από ένα Gigabit.

Πηγή | Ο επενδυτής