Η Roborock λανσάρει το S6 MaxV, ένα κενό ρομπότ ικανό να αποφύγει όλα τα εμπόδια στα 649 €

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Roborock μόλις σήκωσε το πέπλο στο S6 MaxV, μια νέα ηλεκτρική σκούπα υψηλής ποιότητας ρομπότ. Χάρη σε μια διπλή κάμερα στο μπροστινό μέρος, έναν επεξεργαστή Qualcomm και βελτιωμένη τεχνολογία αναγνώρισης, είναι σε θέση να εντοπίσει και να αποφύγει εμπόδια στην καθημερινή ζωή, όπως για παράδειγμα ένα ζευγάρι παντόφλες ή σκυλιά. Σας λέμε όλα σχετικά με το Roborock S6 MaxV παρακάτω.

Το Roborock S6 MaxV ξεχωρίζει κυρίως από τον ανταγωνισμό χάρη στο Τεχνολογία ReactiveAI. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στην ηλεκτρική σκούπα να αναγνωρίζει τυχόν εμπόδια στη διαδρομή της, όπως παντόφλες, σκύλους ή μια λωρίδα τροφοδοσίας που δεν έχει τοποθετηθεί σωστά. Αναλυτικά, η ηλεκτρική σκούπα μπορεί να ανιχνεύσει όλα τα αντικείμενα πλάτους 5 εκατοστών και ύψους 3 εκατοστών. Αυτό θα αποφύγει να βρει μια κάλτσα ξαπλωμένη στο έδαφος κολλημένη στο μηχάνημα.

«Η απρόσκοπτη ενσωμάτωση της ReactiveAI με την τεχνολογία λέιζερ μας επιτρέπει στο S6 MaxV να εκτιμήσει το μέγεθος και τη θέση των τυπικών εμποδίων, καθώς και τον καλύτερο τρόπο γύρω τους, δημιουργώντας την εμπειρία πλοήγησης αυτού του κενού ρομπότ. τα πιο έξυπνα που έχουν φανταστεί στα εργαστήριά μας μέχρι σήμερα » υπερηφανεύεται για τον CEO της Roborock Richard Chang. Εκπαιδευμένο σε χιλιάδες εικόνες, η τεχνολογία ReactiveAI βασίζεται σε ένα σύστημα επεξεργασίας εικόνας.

Διαβάστε επίσης: Spotify σε μια ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Xiaomi; Αυτό το χάκερ το έκανε, σε βίντεο

Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon και διπλή κάμερα στο μπροστινό μέρος

Με αυτήν την προηγμένη τεχνολογία, το S6 MaxV υπόσχεται να προχωρήσει περισσότερο από τα περισσότερα κενά ρομπότ υψηλής τεχνολογίας στην αγορά, συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικού iRobot Roomba S9 +. Για να λειτουργήσει, η τεχνολογία του Roborock βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και την παρουσία ενός Επεξεργαστής Qualcomm APQ8053 ARM (Αντίρριο). “Αυτό το νέο οπτικό σύστημα μας οδήγησε φυσικά να συνεργαστούμε με την Qualcomm Technologies για πρώτη φορά” εξηγεί ο ηγέτης. Οι εικόνες καταγράφονται από μια διπλή κάμερα στο μπροστινό μέρος με μέγιστη ταχύτητα 30 fps και με πεδίο δράσης 120 °.

Πιο ισχυρό από τον προκάτοχό του, το S6, προσφέρει η ηλεκτρική σκούπα απόδοση έως 25% σε σκληρά δάπεδα και χαλιά. “Είναι η πιο ισχυρή ηλεκτρική σκούπα που κυκλοφόρησε ποτέ η Roborock” εξηγεί η εταιρεία στο δελτίο τύπου της. Τέλος, η αυτονομία ανατίθεται σε μια μπαταρία 5200 mAh. Ο Roborock υπόσχεται ως και Διάρκεια ζωής μπαταρίας 3 ωρών σε αθόρυβη λειτουργία.

Η Roborock συνοδεύει τη νέα ηλεκτρική σκούπα ρομπότ με μια αναθεωρημένη εφαρμογή για κινητά. Τα νέα χαρακτηριστικά λογισμικού επιτρέπουν πλέον στο μηχάνημα να χαρτογραφεί 4 ορόφους ενός σπιτιού και να καταγράφει τη θέση των απαγορευμένων περιοχών. Το S6 MaxV θα κυκλοφορήσει στη Γαλλία στο τέλος του δεύτερου τριμήνου στην τιμή των 649 €. Θα καθιερωθεί ανάμεσα στις καλύτερες ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ στην αγορά; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.