Η RED ανακοινώνει το Hydrogen Two και κατηγορεί τον One για υπεργολάβο

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η RED ανακοινώνει ένα νέο smartphone, το Hydrogen Two – και εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να αποστασιοποιηθεί από τα πολλά ελαττώματα του Hydrogen One. Ο ιδρυτής της εταιρείας Jim Jannard εξηγεί ότι συνεργάζεται με έναν νέο υπεργολάβο σε έναν εντελώς νέο σχεδιασμό. Η RED θα κατασκευάσει μια μονάδα φωτογραφίας για να κάνει το Υδρογόνο συμπληρωματικές συσκευές «ποιότητας κινηματογράφου».

Σε μια ανάρτηση στον ιστότοπο H4Vuser.net που ανέλαβε το The Verge, ο Jim Jannard, ο ιδρυτής της RED, συζητά τα προβλήματα του πρώτου smartphone της μάρκας. Ο διευθυντής εξηγεί ότι η εταιρεία είχε αναθέσει την ανάπτυξη του smartphone της σε έναν κινέζικο υπεργολάβο. Σύμφωνα με τον Jim Jannard, αυτός ο υπεργολάβος δεν ανταποκρίθηκε στην κατάσταση: θα είχε “Σημαντικά χαμηλή απόδοση” και έκαναν επίλυση προβλημάτων smartphone ” αδύνατο “.

RED για την εκκίνηση του Hydrogen Two, επανασχεδιασμένο από την αρχή

Μια πολύ μερική εξήγηση που χρησιμεύει κυρίως ως πρόσχημα για την ανακοίνωση του διαδόχου του, του Hydrogen Two και μιας νέας μονάδας βίντεο που πρέπει να είναι συμβατή και με τις δύο γενιές smartphone και πρέπει να επιτρέπει σε αυτές τις συσκευές να γίνουν “Συμπληρωματικές κάμερες για τη λήψη εικόνων ποιότητας κινηματογράφου στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά σε χαμηλότερη τιμή [que les autres caméras RED] “.

Αυτή η περίφημη πολυαναμενόμενη ενότητα βίντεο, που ονομάζεται Komodo, “Υπερβαίνει πολύ” την ποιότητα που είχε αρχικά προβλεφθεί – αν και αυτό δεν χρειάζεται να ταιριάζει με εκείνη των επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών της μάρκας. Έχει σχεδιαστεί εσωτερικά. Το Hydrogen Two έχει σχεδιαστεί “Σχεδόν από το μηδέν” με νέο κινεζικό υπεργολάβο. Μερικοί θα το δουν ως περαιτέρω απόδειξη ότι παρά το τεταμένο πλαίσιο των Σινο-Αμερικανικών σχέσεων, η κατάσταση παραμένει λίγο πολύ η ίδια …

Διαβάστε επίσης: Η Samsung θέλει να κάνει ολογραφικές οθόνες καλύτερες από το Red Hydrogen One

Τέλος, ο Jim Jannard ανακοινώνει ότι οι ιδιοκτήτες ενός υδρογόνου θα επωφεληθούν από το a “προτιμησιακή μεταχείριση”, για να αγοράσετε το Hydrogen Two και τη μονάδα βίντεο. Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί καμία ημερομηνία παρουσίασης, κυκλοφορίας ή ακόμη και προπαραγγελιών.

Πηγή: The Verge