Η Realme λανσάρει τα Air Buds: ένα άλλο αντίγραφο των AirPods της Apple!

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 24 Φεβρουαρίου 2020 στις 15 ώρες 06 λεπτά

Η Realme μόλις ανέβασε το πέπλο στο Buds Air, νέα ασύρματα ακουστικά εμπνευσμένα από τα διάσημα Apple AirPods. Συμβατό με τον Βοηθό Google, τα ακουστικά ξεχωρίζουν με την τιμή πώλησης μόλις 50 €. Καταγράφουμε αυτόν τον νέο αμφισβητία.

Η αγορά ασύρματων ακουστικών είναι αυτή τη στιγμή πλημμυρισμένο με περισσότερους ή λιγότερο επιτυχημένους κλώνους AirPods, που παραμένουν οι αδιαμφισβήτητοι ηγέτες του κλάδου με πάνω από το 50% των μετοχών. Μεταξύ των πιο δημοφιλών εναλλακτικών λύσεων είναι τα Freebuds από την Huawei και τα Galaxy Buds από τη Samsung. Είναι τώρα η σειρά της κινεζικής μάρκας Realme να αντιμετωπίσει τα AirPods.

Οι Air Buds χρησιμοποιούν τον κλασικό σχεδιασμό AirPods σχεδόν κυριολεκτικά. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα ακουστικά συνοδεύονται απόένα ασύρματο κουτί φόρτισης στρογγυλό. Και εδώ, βρίσκουμε την ίδια εμφάνιση με την περίπτωση που συνοδεύει τα AirPods. Μια φωτεινή πράσινη λυχνία LED δείχνει όταν η φόρτιση βρίσκεται σε εξέλιξη. Ακριβώς όπως στην Apple.

Για να καλέσετε τον Βοηθό Google, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε παρατεταμένα μια ζώνη αφής προσβάσιμη στα ακουστικά. Το Realme διασφαλίζει ότι τα ακουστικά συνδέονται στο smartphone σας χρησιμοποιώντας Bluetooth 5.0 μόλις ανοίξει η θήκη. Η μάρκα υπόσχεται καθυστέρηση 120 ms, όπως και για τα AirPods Pro, ιδίως χάρη στην ενσωμάτωση του τσιπ R1. Αυτό είναι σχεδόν το μισό του μέσου λανθάνοντος χρόνου που παρατηρείται στα ακουστικά Bluetooth.

Πλευρά της αυτονομίας, Το Realme υπόσχεται 3 ώρες συνεχούς ακρόασης. Από την πλευρά του, το ασύρματο κουτί φόρτισης σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε 17 επιπλέον ώρες διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Αυτό είναι πολύ χαμηλότερο από την απόδοση που προσφέρει το AirPods Pro (24 ώρες αυτονομίας χάρη στη θήκη και έως και 4 ώρες με τα ακουστικά).

Διαβάστε επίσης: Το Realme θα επιτεθεί στο Xiaomi Mi Band με φθηνά συνδεδεμένα βραχιόλια

Ημερομηνία και τιμή κυκλοφορίας της Buds Air

Το Buds Air είναι διαθέσιμο σε κίτρινο, λευκό και μαύρο στην ινδική αγορά για μερικές ημέρες. Πωλούνται ακουστικά περίπου 50 €, έναντι 150-200 € για κλασικά AirPods. Προς το παρόν, η Realme δεν έχει σηκώσει το πέπλο σε μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ευρώπη. Θα σας πούμε περισσότερα το συντομότερο δυνατό.

η πραγματική βλαστάνει τον αέρα