Η Realme θα παρουσιάσει τετραπλό αισθητήρα φωτογραφιών 64 MP στις 8 Αυγούστου 2019

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 24 Φεβρουαρίου 2020 στις 15 ώρες 03 λεπτά

Η Realme θα σηκώσει το πέπλο σε ένα smartphone με τετραπλάσιο αισθητήρα φωτογραφιών 64 MP στις 8 Αυγούστου 2019. Στο λογαριασμό του στο Twitter, η κινεζική μάρκα πειράζει την άφιξη μιας νέας premium ναυαρχίδας που επικεντρώνεται στη φωτογραφία. Καταγράφουμε αυτό το μυστηριώδες smartphone.

“Ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε την πρώτη στον κόσμο μια νέα τεχνολογία κάμερας smartphone” Η Realme ανακοινώνει σε ένα μήνυμα στο Twitter. Ο κατασκευαστής έχει πράγματι αναπτυχθεί “Η πρώτη τεχνολογία τετραπλής κάμερας 64MP στον κόσμο σε smartphone”.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο Realme X – ανασυρόμενη κάμερα, αισθητήρας φωτογραφιών 48 MP και αναγνώστης κάτω από την οθόνη

Η Realme πειράζει τον πρώτο τετραπλό αισθητήρα φωτογραφιών 64 MP: επίσημη παρουσίαση 8 Αυγούστου 2019

Το smartphone επομένως θα επωφεληθεί από μια εντυπωσιακή κάμερα που αποτελείται απόέναν κύριο αισθητήρα 64 megapixel. Ακόμα δεν γνωρίζουμε το υπόλοιπο φύλλο δεδομένων κάμερας. Ως υπενθύμιση, αυτός ο μοναδικός αισθητήρας 64 MP παρέχεται από τη Samsung.

Σύμφωνα με το tweet, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του smartphone Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 στο Νέο Δελχί, πρωτεύουσα της Ινδίας. Περιμένοντας να μάθετε περισσότερα σχετικά με το θέμα, σας προσκαλούμε να ρίξετε μια ματιά στην πρώτη φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον αισθητήρα φωτογραφιών 64 MP που δημοσίευσε η Realme στα τέλη Ιουνίου. Στη διαδικασία αυτή, η κινεζική μάρκα θα υπόσχεζε να κάνει θαύματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ειδικά χάρη στην ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης.

Πρόσφατα προσγειώθηκε στη γαλλική αγορά, Η Realme αναλαμβάνει τον διαγωνισμό σε πολλά μέτωπα. Εκτός από τα εξαιρετικά smartphone μεσαίας κατηγορίας, συμπεριλαμβανομένου του πολύ επιτυχημένου Realme 3 Pro που δοκιμάσαμε, η εταιρεία ετοιμάζεται να καταλάβει το premium τμήμα. Το smartphone με 64 MP περιγράφεται πράγματι ως «Νέα ναυαρχίδα premium premium». Μπορούμε λοιπόν να περιμένουμε ότι το κινητό θα προσφέρεται σε ελκυστική τιμή. Θα σας πούμε περισσότερα το συντομότερο δυνατό. Τι περιμένετε από το Realme; Τα smartphone της εταιρείας σας απευθύνθηκαν έκκληση;