Η Realme θα αντιμετωπίσει το Xiaomi Mi Band με φθηνά έξυπνα βραχιόλια

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 6 Ιανουαρίου 2020 στις 10 ώρες και 23 λεπτά

Μετά από smartphone, η Realme θα κυκλοφορήσει βραχιόλια συνδεδεμένου χαμηλού κόστους το 2020 με το Xiaomi Mi Band στο σκόπευτρο. Το πρώτο προϊόν της μάρκας σε αυτήν την αγορά ανακοινώνεται για το πρώτο εξάμηνο του 2020.

XIaomi Mi Band 4

Η Realme έχει μεγάλες φιλοδοξίες για το 2020. Ο Madhav Sheth, ο επικεφαλής του ινδικού τμήματος της εταιρείας, μόλις άφησε μια γωνία του πέπλου στα σχέδια της μάρκας για το επόμενο έτος. Θεωρείται ως ένας από τους αμφισβητίες της Xiaomi στην αγορά smartphone, ο κατασκευαστής δεν σκοπεύει να σταματήσει εκεί και ανακοινώνει ένα συνδεδεμένο βραχιόλι για το πρώτο εξάμηνο του 2020, με το δημοφιλές Xiaomi Mi Band στις διασταυρώσεις.

“Ένα συνδεδεμένο βραχιόλι, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι υπάρχει προετοιμασία και θα μπορούσε να ξεκινήσει το πρώτο εξάμηνο του 2020”, ανακοίνωσε ο Madhav Sheth. Παρά την πολύ νεαρή ηλικία του, το Realme αρχίζει να κερδίζει δημοτικότητα, πολύ πέρα ​​από την ασιατική αγορά. Από το πρώτο smartphone που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2018, η μάρκα που – με την Oppo – είναι μέρος της μεγάλης οικογένειας θυγατρικών του ομίλου BKK Electronics έχει ήδη κυκλοφορήσει περίπου δεκαπέντε μοντέλα. Το τελευταίο αστέρι στον κατάλογό του δεν είναι άλλο από το Realme X2 Pro που είχαμε τη χαρά να δοκιμάσουμε πριν από λίγες ημέρες.

Σε πλήρη διαφοροποίηση, ο κατασκευαστής μόλις κυκλοφόρησε το Realme Buds Air, πραγματικά ασύρματα ακουστικά εμπνευσμένα από τα AirPods. Επί του παρόντος διατίθενται στην Ινδία στην τιμή των 3.999 ρουπιών, ή περίπου 50 ευρώ. «Θα δείτε πολλά άλλα προϊόντα σύντομα», είπε ο Madhav Sheth. Το Xiaomi Mi Band 4 είναι επί του παρόντος το καλύτερο συνδεδεμένο βραχιόλι όσον αφορά τη σχέση τιμής-απόδοσης. Ο διαγωνισμός υπόσχεται να είναι ιδιαίτερα έντονος το 2020 με το νέο Honor Band 5 να κυκλοφορεί μόλις 30 € πριν από λίγες εβδομάδες. Η Realme με τη σειρά της θα προσφέρει μια εναλλακτική λύση που ελπίζουμε ότι θα είναι εξίσου αξιόπιστη, όπως κάνει η μάρκα στην αγορά smartphone. Έχει η Xiaomi λόγο να τρέμει για όλα αυτά; Η απάντηση σε λίγους μήνες.