Η Razer λανσάρει Hammerhead, AirPods για παίκτες στα 119,99 €

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Razer με τη σειρά της εισέρχεται στην αγορά ασύρματων ακουστικών με τα Hammerheads. Πωλούνται στην τιμή των 119,99 ευρώ, ξεχωρίζουν ως μια φθηνότερη εναλλακτική λύση από τα διάσημα Apple AirPods, τα οποία κυριαρχούν σήμερα στην αγορά. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η πρόταση της Razer ταιριάζει ιδιαίτερα στους λάτρεις των παιχνιδιών. Ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή και τεχνικό δελτίο… Σας λέμε τα πάντα.

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του AirPods Pro, η Razer σήκωσε το πέπλο στα ασύρματα ακουστικά Bluetooth Hammerhead True Wireless. Όπως η Amazon με τα Echo Buds, η Google με τα Pixel Buds 2 ή η Samsung με τα Galaxy Buds, η Razer επιδιώκει να αποσπάσει το μερίδιο αγοράς των AirPods, τα οποία σήμερα αντιπροσωπεύουν το 50,2% της αγοράς ασύρματων ακουστικών.

Hammerhead: Η Razer παρουσιάζει AirPods αφιερωμένα στο gaming

Οπτικά πολύ παρόμοια με τα AirPods πρώτης και δεύτερης γενιάς, τα ακουστικά της Razer έρχονται με μια μαύρη θήκη φόρτισης διακοσμημένη με το λογότυπο της μάρκας. Τα ακουστικά φέρουν την πράσινη σφραγίδα Razer. Το κουτί φόρτισης συνδέεται μέσω καλωδίου USB-C και κάνει το αδιέξοδο στην ασύρματη φόρτιση.

Η Razer υπόσχεται διάρκεια ζωής μπαταρίας 3 ωρών ανά φόρτιση. Το παρεχόμενο κιβώτιο σας επιτρέπει να επαναφορτίσετε τα ακουστικά, γεγονός που αυξάνει τοθεωρητική αυτονομία στις 15 ώρες. Χωρίς έκπληξη, τα χειριστήρια αφής σάς επιτρέπουν να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τραγουδιών ή να καλέσετε το Siri ή τον Βοηθό Google. Τα ακουστικά είναι επίσης ανθεκτικά στο νερό. Είναι πράγματι πιστοποιημένα με IPX4 (αντοχή σε ισχυρούς παφλασμούς νερού αλλά όχι σε βύθιση κάτω από το νερό).

Μέχρι στιγμής, το Hammerhead True Wireless δεν προσφέρει τίποτα διαφορετικό από τον ανταγωνισμό. Η Razer, από την άλλη πλευρά, έχει ενσωματώσει τεχνολογία στα ακουστικά της για να μειώσει την καθυστέρηση κατά την αναπαραγωγή ενός βιντεοπαιχνιδιού στο smartphone σας. Η λειτουργία “gaming” μειώνει πράγματι τον λανθάνοντα χρόνο στα 60 ms. “Ο ήχος παραμένει απόλυτα συγχρονισμένος με τη συσκευή σας” Ο Razer υπόσχεται. Για αυτό, το Razer βασίζεται σε μια προσαρμοσμένη έκδοση του πρωτοκόλλου Bluetooth 5.0. Αυτή η λειτουργία μπορεί να ενεργοποιηθεί πατώντας το ακουστικό τρεις φορές.

Διαβάστε επίσης: Freebuds 3 – Τα «Airpods» της Huawei διατίθενται στη Γαλλία για 179 ευρώ

Ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή

Τα Hammerheads είναι ήδη διαθέσιμα για αγορά από τον ιστότοπο της Razer. Για να τα αποκτήσετε, θα πρέπει να ξοδέψετε 119,99 $. Τι πιστεύετε για τα ακουστικά της Razer; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.

razer hammerhead πραγματικό ασύρματο
razer hammerhead πραγματικό ασύρματο