Η Puma λανσάρει το πρώτο της συνδεδεμένο ρολόι στο IFA 2019

Phonandroid : actu Android et High-tech

Αυτό είναι ένα μεγάλο πρώτο για την Puma, η οποία μόλις παρουσίασε το πρώτο του smartwach στο IFA 2019. Εάν ο κατασκευαστής αξεσουάρ φτάσει σε αυτήν την αγορά με λίγη καθυστέρηση, το ρολόι του θα πρέπει ωστόσο να εκτιμηθεί από τον πιο αθλητικό, στον οποίο είναι αφιερωμένο ως προτεραιότητα.

Ειδικευμένος σε αθλητικά είδη, Πούμα ξεκινά με κάποια καθυστέρηση σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό στο έξυπνο ρολόι. Σοβαρά με τίτλο “το PUMA συνδεδεμένο ρολόι” (δύσκολο να γίνει απλούστερο), το αξεσουάρ παλμό με τη βοήθεια ενός Qualcomm Snapdragon Wear 3100. Εχει επίσης 512MB μνήμης και 4 GB αποθηκευτικού χώρου. Καθώς μπορείτε επίσης να ακούσετε τη μουσική σας χάρη σε αυτήν, μπορεί να αισθανθείτε γρήγορα περιορισμένος. Εν ολίγοις, θα πρέπει να σκεφτείτε να αδειάσετε το περιεχόμενό του από καιρό σε καιρό εάν δεν θέλετε να ακούτε συστηματικά τα ίδια τραγούδια πριν από το τρέξιμο.

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα smartwatches το 2019: η επιλογή μας δεν πρέπει να χάσετε!

Η Puma ανακοινώνει το συνδεδεμένο ρολόι του στο Wear OS

Το αξεσουάρ επωφελείται από αλουμίνιο και διάτρητη θήκη από νάιλον. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή του, ο ιμάντας σιλικόνης με υφή μειώνει τον ιδρώτα. Από την πλευρά του λειτουργικού συστήματος, βρίσκουμε Φορέστε λειτουργικό σύστημα από την Google, το οποίο υποστηρίζεται από Το Google ταιριάζει για το τμήμα προπόνησης και παρακολούθησης δραστηριότητας. Όπως και με όλα τα συνδεδεμένα ρολόγια, ο επιλογέας είναι πλήρως προσαρμόσιμος.

Κυρίως αφιερωμένο σε αθλητές και γυναίκες, το ρολόι περιλαμβάνει προφανώς το δικό του GPS (δεν χρειάζεται τηλέφωνο). Όσον αφορά την αυτονομία, η γερμανική εταιρεία ισχυρίζεται ότι το ρολόι μπορεί να διαρκέσει έως και 24 ώρες χωρίς να περάσει από το κουτί φόρτισης. Εάν το ρολόι φαίνεται αδιάβροχο, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενώ κολυμπά καθημερινά, η Puma δεν έχει ακόμη παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πιστοποίησή της.

Το ρολόι Puma θα κυκλοφορήσει σε 3 χρώματα από τον Νοέμβριο του 2019 στην τιμή των 279 €.