Η Plex, ανταγωνιστής της Kodi κυκλοφορεί δωρεάν Netflix με χιλιάδες ταινίες και σειρές

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 7 Δεκεμβρίου 2019 στις 11 ώρες και 50 λεπτά

Η Plex ανακοινώνει την κυκλοφορία της δικής της πλατφόρμας ροής που λαμβάνει χώρα στη σημερινή πυκνή κυκλοφορία υπηρεσιών βίντεο κατά παραγγελία. Σε αντίθεση με το Netlix και τους άλλους, αυτή η υπηρεσία είναι δωρεάν, αλλά μεταδίδει διαφημίσεις σε αντάλλαγμα. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε άλλη εφαρμογή. Χιλιάδες ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικές εκπομπές μπορούν να βρεθούν απευθείας σε μια νέα ενότητα του Plex σε Android, iOS, Windows και στον ιστό.

Το Plex δεν είναι πλέον ικανοποιημένο για να αποτελεί σημείο αναφοράς, ισχυρό και ευέλικτο κέντρο μέσων όπως το Kodi. Οι συντάκτες της εφαρμογής έχουν μεγάλες φιλοδοξίες στον τομέα της ψυχαγωγίας πολυμέσων. Μόλις έγινε ένα νέο βήμα. Το Plex γίνεται πλατφόρμα ροής που παίζει στον ίδιο χώρο με το Netflix, το Amazon Prime Video, το Disney TV + ή το Apple TV +. Αρχίζει να κάνει πολλά που θα λέγατε, αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει τίποτα να διαμαρτύρονται επειδή η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν.

Plex: καμία μηνιαία συνδρομή για την υπηρεσία ροής, αλλά διαφήμιση

Αυτή είναι λοιπόν μια από τις ιδιαιτερότητες της νέας υπηρεσίας ροής της Plex. Η δωρεάν πρόσβασή του επιτυγχάνεται με το κόστος της μετάδοσης διαφημίσεων εντός της εφαρμογής που έχει τώρα δύο κύριες ενότητες: μία με τη δική σας συλλογή μουσικής, ταινιών, σειρών κ.λπ. και μια άλλη που δίνει σε μια πλατφόρμα VOD με “χιλιάδες δωρεάν ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες με ακραία σπορ, μουσικά ντοκιμαντέρ, μιούζικαλ Bollywood …” γράφει ο Plex στο δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό του.

Η διαφήμιση θα εμφανίζεται μόνο στην πλατφόρμα ροής και όχι στην προσωπική σας βιβλιοθήκη βίντεο. Το Plex εξηγεί πώς να χρησιμοποιήσετε τις υπάρχουσες συλλογές σας για να τροφοδοτήσετε το σύστημα προτάσεών του. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν επομένως για να σας προσφέρουν σχετικό περιεχόμενο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αλλά για να απαλλαγούμε από τυχόν ανησυχίες σχετικά με την κατασκοπεία και την παραχώρηση των δεδομένων σας, η εταιρεία επιμένει ότι ” Ούτε η Plex ούτε κάποιος από τους συνεργάτες μας θα έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο ή στα μεταδεδομένα που έχουν οι χρήστες μας στις προσωπικές τους συλλογές

Η ροή γίνεται σε ποιότητα Full HD (1080p). Είναι προσβάσιμο με την εφαρμογή Plex σε Android, iOS, Windows, αλλά και στον ιστό. Η πλατφόρμα συγχρονίζει την πρόοδό σας σε όλες τις συσκευές, ώστε να μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους και να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε. Και τέλος, ο κατάλογος αναμένεται να εξελιχθεί. Νέες γνωστές θα προστίθενται τακτικά.

Πηγή: Plex