Η Phillips Hue παρουσιάζει τους έξυπνους λαμπτήρες Filament στο IFA 2019

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 6 Σεπτεμβρίου 2019 στις 9 ώρες και 45 λεπτά

Η Philips Hue εκμεταλλεύτηκε το IFA 2019 για να εφοδιάσει νέα πράγματα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς με νέους συνδεδεμένους λαμπτήρες, συμπεριλαμβανομένων των λαμπτήρων πυράκτωσης, ένα νέο συνδεδεμένο κουμπί που μπορείτε να τοποθετήσετε οπουδήποτε για να ελέγξετε τους λαμπτήρες σας, αλλά επίσης ένα συνδεδεμένο βύσμα που προσφέρει η μάρκα για πρώτη φορά.

Η Philips Hue (Signify) είναι παρούσα στο IFA 2019. Η μάρκα έχει δεσμεύσει πολλά νέα χαρακτηριστικά για την έκθεση τεχνολογίας, της οποίας τα συνέδρια ξεκίνησαν χθες. Νέοι συνδεδεμένοι λαμπτήρες συμβατοί με Bluetooth έχουν προστεθεί στον κατάλογο της μάρκας. Στην παρτίδα, βρίσκουμε λαμπτήρες πυρακτώσεως νήματος για όσους θέλουν να απολαύσουν μια ρετρό ατμόσφαιρα στο σπίτι. Οι νέες δυνατότητες περιλαμβάνουν μια βελτιωμένη έκδοση του φορητού λαμπτήρα Hue Go με συνδεσιμότητα Bluetooth που το καθιστά πιο ανεξάρτητο.

Philips Hue: παρουσιάζονται αρκετά νέα προϊόντα στο IFA 2019

Για πρώτη φορά, η Philips Hue λανσάρει ένα έξυπνο βύσμα που θα ανταγωνίζεται τα συνδεδεμένα βύσματα KooGeek, τα οποία είναι από τα πιο δημοφιλή στην αγορά. Με τη νέα πρίζα μπορείτε εύκολα να ελέγχετε οποιονδήποτε κλασικό λαμπτήρα τοποθετώντας τον σε πρίζα. Οι λαμπτήρες μπορούν να ελεγχθούν χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Philips Hue και ακόμη και με φωνή χάρη στη συμβατότητά τους με την Alexa, τον Βοηθό Google, αλλά και το HomeKit.

Η μάρκα παρουσιάζει επίσης ένα νέο κουμπί Philips Hue Smart που είναι ένα μικρό gadget για τον έλεγχο των φώτων σας με ένα μόνο άγγιγμα. Ένα μακρύ πάτημα αυξάνει ή μειώνει την ένταση του φωτός. Μεταξύ των νέων αστεριών του καταλόγου Philips Hue είναι οι νέοι συνδεδεμένοι λαμπτήρες πυράκτωσης που αλλάζουν την τεχνολογία LED και μας παίρνουν πίσω αρκετά χρόνια για μια ντεμοντέ ατμόσφαιρα.

Διαβάστε επίσης : Hue, Ikea, TP-Link, εδώ είναι οι καλύτεροι έξυπνοι λαμπτήρες

Η συλλογή Philips Hue Filament διατίθεται τώρα στις μορφές A60, ST64 και G93 στα 19,95 €, 24,95 € και 29,95 € αντίστοιχα. Το νέο συνδεδεμένο κουμπί για αυτόν θα είναι διαθέσιμο τις επόμενες εβδομάδες στην τιμή των 20 €. Όσον αφορά το συνδεδεμένο βύσμα, ανακοινώνεται στην τιμή των 29,95 € και θα προσγειωθεί στη Γαλλία τις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: Signify