Η Philips λανσάρει 24 ώρες Smart TV με Android TV με ενσωματωμένο Βοηθό Google

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Philips μόλις ανέβασε το πέπλο σε μια έξυπνη τηλεόραση 24 ιντσών με Android TV. Η τηλεόραση συνοδεύεται από ένα ηχείο με ενσωματωμένο Βοηθό Google τοποθετημένο στη βάση. Σύμφωνα με τη μάρκα, η τηλεόραση θα βρει εύκολα τη θέση της στην κουζίνα σας.

Στις 6 Νοεμβρίου 2019, η Philips κυκλοφόρησε μια μοναδική συνδεδεμένη τηλεόραση στην αγορά. Χτισμένο γύρω από μια οθόνη 24 ιντσών, δεν προορίζεται να κοσμήσει το σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρά σας. Η Philips σκοπεύει πράγματι στην έξυπνη τηλεόραση για την κουζίνα σας. Αυτό είναι “Ένα από τα πρώτα του είδους που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την κουζίνα” υπογραμμίζει το δελτίο τύπου της μάρκας.

Διαβάστε επίσης: Καλύτερες έξυπνες τηλεοράσεις του 2019

Η Philips βλέπει ευκαιρίες αγοράς στην κουζίνα

«Εξετάσαμε τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές βλέπουν περιεχόμενο σε διαφορετικά στάδια της ημέρας και παρατηρήσαμε ότι υπήρχε μια ευκαιρία αγοράς στην κουζίνα». εξηγεί ο Youssef Ibrahim, Διευθυντής Μάρκετινγκ στη Funai Corporation, μητρική εταιρεία της Philips. Επομένως, η έξυπνη τηλεόραση στοχεύει πρωτίστως αντικαταστήστε tablet ή smartphone στις οποίες εξετάζουμε συνταγές μαγειρέματος με τα χέρια μας βουτηγμένα σε αλεύρι.

Με το ηχείο του με ενσωματωμένο Βοηθό Google τοποθετημένο στη βάση, το Smart Tv βρίσκεται πιο κοντά στη συνδεδεμένη οθόνη, όπως το Amazon Echo Show ή το Google Nest Hub, παρά στην παραδοσιακή τηλεόραση. Χάρη στο Android TV και τον βοηθό φωνής, είναι επομένως δυνατό να ξεκινήσετε ένα βίντεο YouTube (όπως μια συνταγή για παράδειγμα) ή το Netflix μέσω φωνής χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας. Χωρίς έκπληξη, μπορείτε επίσης να ελέγξετε όλα τα συνδεδεμένα αντικείμενά σας.

Επιπλέον, η τηλεόραση Smart Philips είναι εξοπλισμένη μεΟθόνη LCD 24 ″ HD και δύο θύρες HDMI. Η τηλεόραση διαθέτει τηλεχειριστήριο με μικρόφωνο για να καλέσει τον Βοηθό Google πατώντας απλά ένα κουμπί. Η Philips προσφέρει τη συνδεδεμένη τηλεόρασή της στο τιμή 299,99 $ στην αγορά των ΗΠΑ. Προς το παρόν, δεν έχει αναφερθεί ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ευρώπη. Τι πιστεύετε για αυτήν την υβριδική συσκευή; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.

philips smart tv android tv Βοηθός google