Η Panini εγκαινιάζει την εφαρμογή αφιερωμένη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στην Κίνα. Συνεργασία με την Tencent Sports

Η Panini εγκαινιάζει την εφαρμογή αφιερωμένη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στην Κίνα. Συνεργασία με την Tencent Sports

Το δελτίο τύπου, που εκπονήθηκε στις 14 Μαΐου 2018 από το γραφείο Τύπου του Ομίλου Panini στη Μόντενα, αφορά το συνεργασία που θα γίνει με την Tencent Sports στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, το Χονγκ Κονγκ, το Μακάο και την Ταϊβάν.

Ο Όμιλος Panini Είναι γνωστός για συλλεκτικά αντικείμενα και κάρτες για συλλογή με έδρα τη Μόντενα, αλλά κατέχει υποκαταστήματα στην Ευρώπη και την Αμερική. Λειτουργεί επίσης στον τομέα των πολυμέσων στην έκδοση των κόμικς και στον τομέα των παιδικών περιοδικών, που πωλούνται σε εξειδικευμένα ιταλικά βιβλιοπωλεία. Η εταιρία Η Panini δραστηριοποιείται σε περισσότερα από 150 εδάφηεγώ, έχοντας περίπου 1.100 υπαλλήλους.

Η συνεργασία στοχεύει στην επέκταση της δημιουργίας πλατφορμών για την κυκλοφορία της εφαρμογής “FIFA World Cup Trading H5 App”, που σχεδιάστηκε από την Panini επιτρέψτε στους συνδρομητές να ανταλλάσσουν ψηφιακές κάρτες ποδοσφαιριστών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία. Περίπου 2 εκατομμύρια λήψεις καταγράφηκαν τον Μάρτιο, στην Ευρώπη και την Αμερική, τοποθετώντας τον ανάμεσα στις 25 δωρεάν εφαρμογές που έχουν ληφθεί στον κόσμο σχετικά με τον αθλητισμό.

Μετά την ακόλουθη συμμαχία, Η Tencent Sports θα γίνει ο μοναδικός διανομέας της Panini για την “FIFA World Cup Trading H5 App” και θα αναλύσει τις διαφορετικές στρατηγικές σχετικά με την ενσωμάτωση φυσικών και ψηφιακών προϊόντων, προκειμένου να προσφέρει κατάλληλες υπηρεσίες και συλλογές σε Κινέζους χρήστες. Επιπλέον, θα χειριστεί τη διαχείριση των χορηγών και των διαφημιστικών πωλήσεων στην κινεζική αγορά.

Στο μέλλον, ο Όμιλος Panini και η Tencent Sport θα επεκτείνουν τη συνεργασία τους προκειμένου να αποκτήσουν τη συμμετοχή μεγαλύτερου αριθμού Κινέζων χρηστών που είναι παθιασμένοι με τον κόσμο του αθλητισμού, καθώς υπάρχει μεγάλος όγκος πωλήσεων στην Ασία, ιδιαίτερα στην κινεζική περιοχή.

Η τεχνολογική ανάπτυξη επιτρέπει την καλύτερη ενσωμάτωση των προϊόντων που συλλέγονται τόσο φυσικά όσο και ψηφιακά. Πράγματι η εν λόγω εφαρμογή, θα δημοσιευθεί επίσης στα κινέζικα, επιτρέποντας την αύξηση της παρουσίας των διαφόρων προϊόντων στην αγορά. Επιπλέον, υπάρχουν διάφορες συνεργασίες που έχει κάνει ο Όμιλος Panini στον τομέα της ψυχαγωγίας και του αθλητισμού, όπως: NBA, NFL, UEFA, Marvel, DC, Comics και άλλα.

Η περιοχή του κοινωνικού δικτύου της κινεζικής εταιρείας δημιουργήθηκε από το QQ, WeChat και Tencent. Η τελευταία είναι η εταιρεία που ασχολείται με ψηφιακές εφαρμογές στην Κίνα για αρκετά χρόνια και είναι επίσης η πλατφόρμα «ψηφιακά αθλητικά μέσα» στην Κίνα. Τέλος, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα που εξετάζεται διατίθενται στον επίσημο ιστότοπο του ομίλου Panini.

Για να λαμβάνετε πολλές ειδήσεις και χρήσιμες συμβουλές ειδικά για τον κόσμο της τηλεφωνίας, είναι δυνατόν εγγραφείτε δωρεάν στο κανάλι Mondomobileweb του Telegram. Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μοιραστείτε το στα κοινωνικά σας δίκτυα και ακολουθήστε το MondoMobileWeb επί Ειδήσεις Google (κάνοντας κλικ στο αστέρι ή στο Follow), Facebook, Ίνσταγκραμ είναι Κελάδημα. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις και τις εμπειρίες σας σχολιάζοντας τα άρθρα μας.