Η Pampers ξεκινά τις πάνες που συνδέονται με τη Lumi, για να φροντίζει καλύτερα το μωρό της

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Pampers εγκαινιάζει το συνδεδεμένο σύστημα Lumi, το οποίο παρακολουθεί το περιβάλλον των μωρών και προβλέπει τις ανάγκες τους για να τα βοηθήσουν να αναπτυχθούν. Ύπνος, αλλαγή πάνες, βιντεοκάμερα με νυχτερινή όραση, θερμοκρασία δωματίου, όλα είναι εκεί για να παρακολουθούμε τα μικρά παιδιά μας με μεγάλη λεπτομέρεια.

Οι Pampers παρουσίασαν το “Το πρώτο συνδεδεμένο σύστημα στον κόσμο που φροντίζει τα μωρά”. Χρησιμοποιώντας διάφορους αισθητήρες, η Lumi αναλύει τη συμπεριφορά και το περιβάλλον των μικρών παιδιών προκειμένου να προβλέψει τις ανάγκες τους και να βοηθήσει τους γονείς να λάβουν τις σωστές αποφάσεις ή να τους προειδοποιήσουν σε περίπτωση προβλήματος. Καθησυχαστικά όταν πρέπει να φροντίσετε ένα νεογέννητο μωρό για πρώτη φορά.

Η Pampers παρουσιάζει το Lumi, ένα συνδεδεμένο σύστημα για τη φροντίδα των μωρών

Η Lumi παρακολουθεί τον ύπνο του μωρού και στέλνει τα δεδομένα απευθείας στην εφαρμογή Android ή iOS των γονιών, ώστε να γνωρίζουν πότε είναι ώρα να κοιμηθούν ή να έχουν πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα ύπνου του παιδιού τους. παιδί. Η εφαρμογή θυμάται επίσης πότε ήταν η τελευταία φορά που άλλαξε. Αλλά δεν ανιχνεύει βρώμικες πάνες. Γι ‘αυτό, θα πρέπει να βασιστούμε είτε στη μυρωδιά είτε στο κλαίνε του μωρού, ντεμοντέ.

Το κιτ περιλαμβάνει επίσης κάμερα ευκρίνειας ευρείας γωνίας 1080p με νυχτερινή όραση και ήχο. Η εγκατάσταση αισθητήρων επιτρέπει επίσης την παρακολούθηση της θερμοκρασίας και της υγρασίας του δωματίου. Τα πάντα για τον έλεγχο της ευημερίας των νέων παιδιών σε αυτόν τον κόσμο. Η τιμή του Lumi δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, η κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο του 2019. Ένα προϊόν που δεν είναι απαραίτητο αλλά μπορεί να βοηθήσει ή να καθησυχάσει τα νεόφυτα.

Πηγή: Engadget