Η Orange λανσάρει το Neva Jet, το πρώτο smartphone 5G που πωλείται με τη δική του μάρκα

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 13 Δεκεμβρίου 2019 στις 16 ώρες 41 λεπτά

Η Orange προσφέρει τώρα ένα smartphone 5G που πωλείται με τη δική του μάρκα. Το Neva Jet 5G είναι ένα κινητό τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας που παρέχεται σε λευκή ετικέτα από τον ιστορικό συνεργάτη του, το κινεζικό ZTE. Σας λέμε τα πάντα για το νέο smartphone της Orange.

Αρχικά προγραμματίστηκε για τον επόμενο Ιανουάριο, η κατανομή των συχνοτήτων 5G στη Γαλλία δεν θα γίνει μέχρι τον Ιούνιο του 2020. Ωστόσο, ήδη, η Orange προσφέρει το πρώτο της smartphone συμβατό με το νέο δίκτυο στο κατάστημά της. Σε αντίθεση με την SFR, η οποία πρόσφατα εμπορεύεται smartphone 5G από Huawei, Samsung και Xiaomi, ο κατεστημένος έχει επιλέξει να προσφέρει ένα μοντέλο με τη δική του ετικέτα. Βάπτισε Neva Jet 5G, είναι διαθέσιμο τώρα στον ιστότοπό του σε τιμή 899,90 € γυμνή, μια αρκετά υψηλή τιμή που είναι λιγότερο τσίμπημα όταν κάνετε την επιλογή μιας δέσμευσης 24 μηνών με ένα πακέτο. Η τιμή αγοράς σε αυτήν την περίπτωση ανέρχεται σε 369,90 €.

Neva Jet 5G: όχι λιγότερο ένα ZTE Axon 10 Pro 5G

Τον περασμένο Φεβρουάριο, στο MWC στη Βαρκελώνη, ο Orange παρουσίασε ένα smartphone 5G που κατασκευάστηκε από τη ZTE. Ο αερομεταφορέας ανακοίνωσε την πρόθεσή του να το διαθέσει στην αγορά έως το 2020. Αυτό συμβαίνει τώρα, καθώς το μοντέλο που διατίθεται στο κατάστημά του είναι το ίδιο με αυτό που είδαμε στους διαδρόμους του Ιβηρικού σαλόνι στις αρχές του έτους. Είναι ακριβώς ένα ZTE Axon 10 Pro 5G, ένα smartphone high-end που κυκλοφορεί στην Κίνα από τον περασμένο Αύγουστο.

Είναι εξοπλισμένο με Snapdragon 855 SoC που σχετίζεται με το μόντεμ X50, όπως τα περισσότερα smartphone 5G που κυκλοφόρησαν το 2019. Το SoC υποστηρίζεται από 8 GB RAM και 128 GB εσωτερική αποθήκευση στην οποία μπορείτε να προσθέσετε έως 1 TB επιπλέον χώρος χάρη στην υποδοχή micro SD. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται κάτω από την οθόνη Full HD AMOLED 6,47 ιντσών. Για το μέρος της φωτογραφίας, το smartphone προσφέρει τρεις αισθητήρες στο πίσω μέρος: μια κύρια μονάδα 48 MP (f / 1.7), έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 20 MP (f / 2.2) και έναν τηλεφακό 8 MP (f / 2.4). Στο μπροστινό μέρος, υπάρχει ένας αισθητήρας 20 MP για selfies.

Η Orange δήλωσε ότι ήταν έτοιμη να ξεκινήσει το 5G στη Γαλλία την άνοιξη του 2020, αλλά η καθυστέρηση στην κατανομή των συχνοτήτων έχει αναστατώσει τα σχέδιά της. Το Neva Jet 5G είναι ωστόσο συμβατό με 4G. Μπορείτε επομένως να το χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέχρι την εμπορική κυκλοφορία του 5G στη Γαλλία, η οποία θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο εξάμηνο του 2020.