Η Orange θα παρουσιάσει το Livebox 5 στις 9 Οκτωβρίου 2019: ανακαλύψτε τη σχεδίασή της

Η Orange θα παρουσιάσει το Livebox 5 στις 9 Οκτωβρίου 2019: ανακαλύψτε τη σχεδίασή της

Ο Orange θα παρουσιάσει το Livebox 5 σε ένα συνέδριο που θα διοργανωθεί στις 9 Οκτωβρίου 2019. Ο κατεστημένος φορέας έχει μόλις στείλει προσκλητήρια που προορίζονται για τον τύπο. Στη διαδικασία, το FAI παρουσίασε το σχεδιασμό του νέου κουτιού του. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Orange στοιχηματίζει σε μια εμφάνιση που βλέπει και ελέγχεται.

Αυτή την Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019, η Orange έστειλε τις κάρτες πρόσκλησης στο την επίσημη παρουσίαση του Livebox 5 στον γαλλικό τύπο. Αναμένεται κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, το νέο κουτί του χειριστή θα παρουσιαστεί τελικά στις 9 Οκτωβρίου. Είναι προφανώς ο Fabienne Dulac, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Orange France, ο οποίος θα αναλάβει την παρουσίαση σε αντικατάσταση του Stéphane Richard, CEO της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Το Orange εμφανίζει επιτέλους την πραγματική τιμή των Liveboxes με ενοικίαση όπως Free, SFR και Bouygues

Orange Livebox 5: επίσημη παρουσίαση στις 9 Οκτωβρίου 2019

“Ενισχύστε το Διαδίκτυο φροντίζοντας για τον πλανήτη” Πορτοκαλί πειράζω στην προσκλητήριο. Όπως ανακοίνωσε η Fabienne Dulac πριν από λίγες ημέρες, το Livebox 5 προορίζεται να είναι πιο «οικολογικά υπεύθυνο». Μπορούμε να περιμένουμε ότι αυτό το νέο κουτί θα καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από την προηγούμενη γενιά.

Το Livebox 5 θα προσφέρει επίσης υψηλότερη ταχύτητα σύνδεσης από τα προηγούμενα Liveboxes. Έχοντας αυτό κατά νου, η Fabienne Dulac διασφαλίζει ότι το κουτί θα το κάνει “Καλύψτε τα σπίτια των συνδρομητών και βελτιώστε το Wi-Fi”. Συγκεκριμένα, βασίζουμε την ενσωμάτωση του προτύπου Wifi 6, όπως το SFR Box 8 από το Altice. Ωστόσο, η Orange δεν σχεδίασε αυτό το κουτί ως ” ένα αναστατωτικό στοιχείο σε αυτήν την αγορά «, Υπογράμμισε τον Stéphane Richard τον περασμένο Ιούλιο. Εν ολίγοις: το Livebox 5 δεν είναι τίποτα επαναστατικό.

Ίδια ιστορία από την πλευρά του σχεδιασμού, ο Orange βασίζεται σε ένα πολύ κλασικό σχέδιο. Το Livebox 5 έχει τη μορφή ορθογωνίου μαύρης ρίγης, σαν το Livebox και το Livebox Up 4K που παρουσιάστηκαν στο τέλος του 2018. Οπτικά, η συσκευή δεν ξεχωρίζει. Ως υπενθύμιση, το Livebox 5 θα συνοδεύεται από το ίδιο μόντεμ τηλεόρασης με τα τρέχοντα κουτιά.