Η Orange αυξάνει τις τιμές της, η Xiaomi θα αναπτύξει το MIUI 11, το PS5 θα ήταν συμβατό με τα παιχνίδια PS1, η ανακεφαλαίωση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 17 Οκτωβρίου 2019 στις 12 ώρες και 24 λεπτά

Η Orange αύξησε διακριτικά τις τιμές της όταν κυκλοφόρησε το Livebox 5, η Xiaomi αποκαλύπτει το πρόγραμμα ανάπτυξης MIUI 11, το PS5 είναι συμβατό με όλα τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν από το PS1.

Πολύ απασχολημένος με την ανακάλυψη των καινοτομιών του καταλόγου Netflix (συμπεριλαμβανομένης της σειράς “Πώς να αυξήσετε έναν υπερήρωα” ή την εξαιρετική ταινία Fracture), δεν έχετε βρει τον χρόνο να παρακολουθήσετε τις ειδήσεις μαζί μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, θα σας πούμε όλα όσα έχετε χάσει στην καθημερινή μας ανακεφαλαίωση.

Η Orange εκμεταλλεύεται την κυκλοφορία του Livebox 5 για να αυξήσει διακριτικά τις τιμές της

Το UFC Que-Chooser, η ομοσπονδιακή ένωση καταναλωτών, αντιμετώπισε σοβαρά το Orange’s Livebox 5. Ο σύλλογος δεν εκτιμά ότι η Orange εκμεταλλεύτηκε την κυκλοφορία της συσκευής για να αυξήσει το πακέτο Livebox Up Fiber κατά δύο ευρώ, το οποίο τώρα κοστίζει 49,99 ευρώ το μήνα, εξαιρουμένων των εκπτώσεων. “Οι βελτιώσεις που έγιναν δεν φαίνεται να δικαιολογούν οποιαδήποτε αύξηση της τιμής” Το UFC πιστεύει.

Ανάγνωση: Orange Livebox 5 – ένα κουτί που κάνει λιγότερο καλά από αυτά του διαγωνισμού

MIUI 11: Η Xiaomi αποκαλύπτει τις ημερομηνίες των ενημερώσεων στο Android 10

Η Xiaomi μόλις ανέβασε το πέπλο στις ημερομηνίες ανάπτυξης της ενημέρωσης MIUI 11 με βάση το Android 10. Το πρώτο κύμα ανάπτυξης θα ξεκινήσει στις 22 Οκτωβρίου 2019 και θα τελειώσει περίπου στις 31 Οκτωβρίου 2019, με το Pocophone F1, Redmi K20, Redmi Y3, Redmi 7, Redmi Note 7, Redmi Note 7S και Redmi Note 7 Pro. Η Xiaomi υπενθυμίζει ότι οι ημερομηνίες μπορούν να αλλάξουν.

Διαβάστε: MIUI 11 – Η Xiaomi παρουσιάζει το πρόγραμμα ανάπτυξης του Android 10

PlayStation 5: Η κονσόλα της Sony θα ήταν 100% συμβατή με όλα τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν από το PS1

Το PlayStation 5 θα ήταν συμβατό με όλα τα παιχνίδια στον κατάλογο PlayStation που κυκλοφόρησε από το PS1, λέει ένας διάσημος leaker. “Μην εμπορεύεστε, πουλάτε ή πετάτε τα παιχνίδια PlayStation®, PlayStation®2, PlayStation®3 ή PlayStation®” τονίζει το PSErebus. Αυτό συμβαδίζει με τις προηγούμενες φήμες και τις τελευταίες δηλώσεις της Sony.

Διαβάστε: PS5 – 100% συμβατότητα προς τα πίσω, μέχρι το πρώτο PlayStation;