Η Orange ανακοινώνει ένα νέο Livebox για το τέλος του 2019, με πιο ισχυρό WiFi

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 30 Ιουλίου 2019 στις 10 ώρες 03 λεπτά

Η Orange επιβεβαιώνει μέσω του Διευθύνοντος Συμβούλου της, Stéphane Richard, ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο Livebox έως το τέλος του 2019. Υπόσχεται πιο ισχυρό WiFi (WiFi 6) και άλλες δυνατότητες που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Ο CEO της Orange Stéphane Richard / Credit: BFM Business

Προσκλημένος στο σύνολο του BFM Business με την ευκαιρία της δημοσίευσης των αποτελεσμάτων της Orange για το δεύτερο τρίμηνο του 2019, ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Stéphane Richard επιβεβαίωσε ότι ο ISP ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο Livebox. «Υπάρχει πράγματι ένα νέο κουτί που θα φτάσει στο τέλος του έτους. Δεν το βλέπουμε ως ανασταλτικό στοιχείο σε αυτήν την αγορά. Αυτό που θέλουμε είναι πάντα να προχωρούμε », εξηγεί. Επομένως, δεν πρέπει να περιμένουμε μια μεγάλη επανάσταση, αλλά μάλλον πρόοδο σε αυτό που υπάρχει ήδη.

Πορτοκαλί: Ο Stéphane Richard υπόσχεται πιο ισχυρό WiFi στο νέο Livebox

Αφού επαινεί τα πλεονεκτήματα του τρέχοντος διαθέσιμου Livebox, ο Stéphare Richard προσθέτει: “Θα το βελτιώσουμε περαιτέρω με αυτήν τη νέα γενιά, ιδίως με τη δύναμη του WiFi μέσα στο σπίτι”. Επίσης πειράζει την άφιξη “Αλλα χαρακτηριστικά” για την οποία δεν ήθελε να επικοινωνήσει προς το παρόν, πιθανώς επιφυλάσσει την έκπληξη για την επίσημη ανακοίνωση που έχει προγραμματιστεί σε λίγους μήνες.

Διαβάστε επίσης: Ανάπτυξη 4G και 5G: Το Orange αφαιρεί σε μεγάλο βαθμό τα Bouygues, SFR και Free

Αυτό το νέο Livebox θα ανταγωνιστεί το SFR Box 8 που παρουσίασε η Altice πριν από μια εβδομάδα. Ως υπενθύμιση, αυτό υπόσχεται συμβατότητα WiFi 6, την οποία σίγουρα θα έχουμε και στα επόμενα Livebox, Dolby Vision (4K HDR), Dolby Atmos και δίνει έμφαση στους βοηθούς φωνής με το Amazon Alexa και το “OK SFR” , όπως και στο Freebox Delta. Είμαστε πρόθυμοι να μάθουμε τις τιμές των νέων προσφορών Orange και SFR για να κατανοήσουμε πώς οι χειριστές θέλουν να τοποθετηθούν σε σχέση με το Free.

Πηγή: BFM Business