Η OnePlus θα παρουσιάσει το πρώτο της πρωτότυπο τηλέφωνο στο CES 2020, είναι επίσημο

Phonandroid : actu Android et High-tech

Την περασμένη εβδομάδα, η OnePlus έστειλε προσκλήσεις στον τύπο για μια «ειδική εκδήλωση» που θα πραγματοποιηθεί στο CES 2020 τον επόμενο Ιανουάριο. Ο κατασκευαστής μόλις μας επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάσει το πρώτο του πρωτότυπο τηλέφωνο με την ευκαιρία της 6ης επετείου του.

OnePlus θα είναι παρούσα στην έκδοση CES 2020. Σε ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, ο κατασκευαστής ανακοίνωσε να προετοιμάσει “κάτι ξεχωριστό”, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες. Περιμέναμε να ανακαλύψουμε τα νέα ακουστικά Bullets Wireless που ανταγωνίζονται τα AirPods ή το OnePlus 8 Lite, για τα οποία οι διαρροές μιλούν επίμονα για μερικές εβδομάδες. Αλλά τελικά δεν θα είναι τίποτα από αυτά. Η αγωνία δεν κράτησε πολύ. Γνωρίζουμε τώρα τη φύση του προϊόντος που θα παρουσιαστεί στην παράσταση του Λας Βέγκας. Η μάρκα μας ενημερώνει ότι θα παρουσιάσει το πρώτο της πρωτότυπο τηλέφωνο, το OnePlus Concept One.

OnePlus στο CES 2020: ο κατασκευαστής θα παρουσιάσει ένα smartphone για την 6η επέτειό του

Από το πρώτο smartphone που κυκλοφόρησε το 2014, η μάρκα κυκλοφόρησε τουλάχιστον δεκατρία μοντέλα με το ίδιο leitmotif: «παρέχει την καλύτερη εμπειρία χρήστη» με την πιο επιθετική σχέση ποιότητας / τιμής. Το OnePlus 7 Pro σηματοδότησε ένα νέο σημείο καμπής σε αυτήν την περιπέτεια. Είναι το πρώτο καταναλωτικό smartphone QHD + AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Όσον αφορά το OnePlus Concept Phone, ” αντιπροσωπεύει την υπόσχεση της μάρκας να προσφέρει στον χρήστη μια ομαλότερη, ταχύτερη και πιο ασυμβίβαστη εμπειρία γράφει ο οικοδόμος σε ένα δελτίο τύπου.

Το smartphone που αναμένεται στο CES 2020 θα προσφέρει ” μια επισκόπηση των νέων τεχνολογιών και μια διαφορετική προσέγγιση στο σχεδιασμό για το μέλλον της βιομηχανίας smartphone ” Αυτό το προϊόν είναι το πρώτο της σειράς που έρχεται και η ανανέωση μιας δέσμευσης που είναι αγαπητή στο OnePlus. Προς το παρόν, δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το smartphone. Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε έως τις 7 Ιανουαρίου 2020, ημερομηνία έναρξης της επόμενης έκδοσης του CES στο Λας Βέγκας.