Η OnePlus θα μπορούσε να αποκαλύψει το πρώτο της πτυσσόμενο smartphone στο CES 2020

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 6 Ιανουαρίου 2020 στις 10 ώρες και 28 λεπτά

Η OnePlus πρόκειται να παρουσιάσει το πρώτο της πτυσσόμενο smartphone στο CES 2020 στο Λας Βέγκας, σύμφωνα με έκθεση της Νότιας Κορέας. Σύμφωνα με αναλυτές, το πρωτότυπο τηλέφωνο που πειράστηκε από την κινεζική μάρκα προορίζεται πράγματι να ανταγωνιστεί το Galaxy Fold, το Motorola Razr και ακόμη και με το Huawei Mate X.

Εικόνα: Galaxy Fold

Θυμηθείτε: πριν από λίγες μέρες, το OnePlus πειράζει την άφιξη του πρώτου πρωτότυπου τηλεφώνου του με την ευκαιρία της 6ης επετείου του. Στο πλαίσιο ενός συνεδρίου στο CES (Consumer Electronics Show) στο Λας Βέγκας, ο κατασκευαστής υποσχέθηκε να παρουσιάσει ” κάτι το ιδιαίτερο “. Αληθινό στη φόρμα, το OnePlus ήταν ασταθές με τις πληροφορίες. Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα για αυτό το μυστηριώδες πρωτότυπο τηλέφωνο.

Διαβάστε επίσης: ανακαλύψτε τα τεχνικά φύλλα του OnePlus 8

Το πρωτότυπο τηλέφωνο OnePlus θα είναι εξοπλισμένο με αναδιπλούμενη οθόνη

Σύμφωνα με μια έκθεση της Korea Herald, μιας αξιόπιστης εφημερίδας της Νότιας Κορέας, το πρωτότυπο τηλέφωνο OnePlus είναι ένα πτυσσόμενο smartphone. Αναμεταδίδοντας τις δηλώσεις πολλών αναλυτών, τα μέσα ενημέρωσης διασφαλίζουν το πρωτότυπο τηλέφωνο “Θα είναι ένα άλλο smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη, όπως το Galaxy Fold της Samsung, το Razr της Motorola και το Mate X της Huawei”. Ωστόσο, “Δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες σχετικά με το νέο μοντέλο” προκαλεί την έκθεση.

Σε κάθε περίπτωση, η περιγραφή που παρέχεται από το OnePlus ταιριάζει με την παρουσίαση ενός τηλεφώνου με αναδιπλούμενη οθόνη. Στο teaser της, η εταιρεία έχει πράγματι υποσχεθεί να δείξει ” μια επισκόπηση των νέων τεχνολογιών και μια διαφορετική προσέγγιση στο σχεδιασμό για το μέλλον της βιομηχανίας smartphone ». Θα παρουσιάσει το OnePlus ένα νέο είδος πτυσσόμενου smartphone; Δεν ξέρουμε περισσότερα προς το παρόν.

Ωστόσο, σας προσκαλούμε να πάρετε τώρα την έκθεση Korea Herald με έναν κόκκο αλατιού. Μόλις πριν από λίγους μήνες, η OnePlus είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για την ιδέα να ξεκινήσει ένα smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη, δεδομένου του πολύ υψηλού κόστους παραγωγής. ” Με αυτήν την τεχνολογία, το κόστος είναι υψηλό και η αξία για τον τελικό χρήστη δεν φαίνεται να σχετίζεται » είπε ο Pete Lau, Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus. Έχει ήδη αλλάξει γνώμη η εταιρεία;

Πηγή: The Korea Herald