Η OnePlus έχει κάνει πολύ πιο εύκολη τη μεταφορά δεδομένων από ένα iPhone!

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το OnePlus μόλις ενημέρωσε το πρωτόκολλό του για τη μετεγκατάσταση δεδομένων από το iPhone: το νέο σύστημα είναι 100% συμβατό με αντίγραφα ασφαλείας iCloud, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να εισαγάγετε τα αναγνωριστικά της Apple στο νέο σας smartphone OnePlus για η μεταφορά ξεκινά ασύρματα και χωρίς περαιτέρω διαδικασία.

Πίστωση: Phonandroid

Το OnePlus απλοποίησε πολύ τη διαδικασία μεταφοράς δεδομένων από το iPhone στα smartphone Android της μάρκας. Μέχρι τώρα ήταν πράγματι απαραίτητο να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή στο iPhone μέσω ενός συνδέσμου στο πρόγραμμα περιήγησης – μια ανορθόδοξη μέθοδο σε αυτόν τον τύπο συσκευής, η οποία εκμεταλλεύεται ένα ελάττωμα για τον συγχρονισμό δεδομένων μέσω WiFi. Τώρα, χάρη στην ενημέρωση OnePlus Migration στα smartphone της μάρκας, το μόνο που χρειάζεστε είναι να εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια iCloud στο νέο σας smartphone.

Υπόκειται στην ενεργοποίηση της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας στο iCloud. Βίντεο, φωτογραφίες, επαφές … Η μετεγκατάσταση OnePlus συνδέεται με το αντίγραφο ασφαλείας σας iCloud, σας επιτρέπει να επιλέξετε αυτό που θέλετε να μεταφέρετε και να φροντίζετε τα υπόλοιπα σε ένα άγχος. Επομένως, δεν είναι απαραίτητο να εκτελέσετε οποιαδήποτε λειτουργία στο παλιό σας iPhone. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσατε ακόμη και να εκτελέσετε τη λειτουργία αφήνοντάς την απενεργοποιημένη για όλη τη διάρκεια ή μετά την πώληση (παρέχεται για άλλη μια φορά για να έχετε αντίγραφο ασφαλείας στο iCloud…).

Πώς να μεταφέρετε δεδομένα iPhone με τη νέα μέθοδο OnePlus

Ακολουθεί μια σύνοψη των βημάτων:

  • Ανοιξε Μετεγκατάσταση του OnePlus στο νέο σας smartphone
  • Επιλέγω iPhone
  • Εισαγάγετε τα αναγνωριστικά Apple / iCloud
  • Επιλέξτε τα δεδομένα για μεταφορά από το αντίγραφο ασφαλείας iCloud
  • Αφήστε τον βοηθό να φροντίσει τα υπόλοιπα

Διαβάστε επίσης: Τα OnePlus 3 και 3T θα μπορούν να εγκαταστήσουν μια τελευταία ενημέρωση

“Σχεδόν το 30% των νέων χρηστών OnePlus προέρχονται από το σύστημα iOS, οπότε η μάρκα ήθελε να απλοποιήσει τη μεταφορά δεδομένων μεταξύ των δύο τερματικών και έτσι να διευκολύνει τα πρώτα βήματα των νέων χρηστών που είναι εξοικειωμένοι με το iOS”, Εξηγεί το OnePlus σε δελτίο τύπου.