Η Nvidia θα λανσάρει νέα GPU υψηλής τεχνολογίας GeForce RTX

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μια μυστηριώδης αναφορά σε μια ανεπίσημη κάρτα γραφικών εμφανίστηκε πρόσφατα στη βάση δεδομένων του εργαλείου AIDA64. Αυτή η κάρτα βασίζεται στο Tu102 die, το οποίο είναι ίδιο με το GFor GeForce RTX 2080 Ti. Αυτή είναι λοιπόν μια κάρτα γραφικών υψηλών προδιαγραφών και πιθανότατα το RTX 2080 Ti Super.

Η Nvidia ανακοίνωσε πρόσφατα κάρτες γραφικών GeForce RTX 20 Super, οι οποίες περιλαμβάνουν τρεις GPU, το RTX 2060 Super, το 2070 Super και το 2080 Super. Μόνο το RTX 2080 Ti δεν έλαβε βελτιωμένη έκδοση. Αυτό δεν σημαίνει ότι η εταιρεία θα την αφήσει στο περιθώριο. Οι ενδείξεις αρχίζουν να δείχνουν την επικείμενη άφιξη μιας νέας κάρτας γραφικών προηγμένης τεχνολογίας.

Nvidia: ένα GeForce RTX 2080 Ti Super στο δρόμο;

Ένας μυστηριώδης χάρτης έχει πράγματι εντοπιστεί στη βάση δεδομένων του εργαλείου AIDA64. Βασίζεται στο Tu102 die, το οποίο προτείνει δύο δυνατότητες. Η Nvidia θα μπορούσε να προετοιμάζει μια ενημέρωση για το Titan RTX, ένα Super-Model 2.700 € που απευθύνεται σε 3D επαγγελματίες. Η δεύτερη υπόθεση που φαίνεται η πιο εύλογη αφορά α RTX 2080 Ti Super, απλώς επειδή η αναφορά του Nvidia GeForce RTX T10-8 προτείνει ότι πρόκειται για GPU που προορίζεται για το τμήμα παιχνιδιών.

Ακόμα κι αν η Nvidia είπε αντ ‘αυτού ότι δεν υπήρχε RTX 2080 Ti Super στο πρόγραμμα, αυτές οι νέες ενδείξεις δείχνουν ότι έρχεται το αντίθετο. Η ανάκαμψη είναι ακόμη πιο αξιόπιστη καθώς η AMD ετοιμάζει την άφιξη νέων high-end καρτών γραφικών χαραγμένων σε 7 nm που αποτελούν σοβαρή απειλή για τη Nvidia και την premium προσφορά της.

Πηγή: WccfTech