Η Nokia ετοιμάζεται για την άφιξη του Android P έως τον Αύγουστο

Η Nokia ετοιμάζεται για την άφιξη του Android P έως τον Αύγουστο

Η επιστροφή του Nokia Στην αγορά κινητής τηλεφωνίας έχει σίγουρα κάνει τους χρήστες εξαιρετικά χαρούμενους και τα προϊόντα που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής δεν έχουν απογοητευτεί. Συσκευές για κάθε εύρος τιμών που προσπαθούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες όλων, από εκείνους που αναζητούν απόλυτη κορυφαία γκάμα έως εκείνους που δεν θέλουν τίποτα περισσότερο από ένα smartphone ικανό να λειτουργεί καλά χωρίς να ξοδεύει πάρα πολλά.

Εκτός από πολλά ενδιαφέροντα προϊόντα, υπάρχει ο φινλανδικός γίγαντας που αναγνωρίζεται ως ένας από τους πιο προσεκτικούς παραγωγούς από την άποψη των ενημερώσεων. Δεν υπάρχει Samsung, LG ή Huawei που αντιτίθεται στη Nokia χάρη σε μια σαφή και ακριβή πολιτική: τα smartphone ενημερώνονται πάντα, ειδικά όταν πρόκειται για ασφάλεια.

Η Nokia είναι έτοιμη να καλωσορίσει το Android P

Android P

Ο γίγαντας έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι όλα τα τρέχοντα smartphone θα ενημερωθούν σε Android P. Το θέμα είναι ότι η Google δεν έχει δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία σχετικά με τη νέα σημαντική ενημέρωση. Θα μπορούσε επομένως να φτάσει μέσα σε ένα μήνα ή πολύ αργότερα. Προς το παρόν, τα επίσημα νέα που έχουμε είναι ότι το Android P θα κυκλοφορήσει κατά το τρίτο τρίμηνο του 2018.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες λέμε ότι μέχρι τα τέλη Αυγούστου όλες οι συσκευές Google που θα επηρεαστούν από την ενημέρωση θα πρέπει να αρχίσουν να λαμβάνουν το απλώνω, ξεδιπλώνω, ξετυλίγω την τελική κυκλοφορία της ενημέρωσης. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο φινλανδικός γίγαντας είναι έτοιμος να συμμετάσχει ενημερώνοντας τις συσκευές του.

Ωστόσο, σε μια ανταλλαγή email μεταξύ ενός πελάτη Nokia και της Mobile Care, υπάρχουν σημαντικές ειδήσεις σχετικά με το χρόνο κυκλοφορίας της ενημέρωσης. Παρόλο Προεπισκόπηση προγραμματιστή Android P είναι διαθέσιμο μόνο για ένα smartphone που κυκλοφόρησε από την HMD, δηλαδή Nokia 7 plus, η φινλανδική εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την τελική έκδοση σε όλες τις συσκευές της από τον Αύγουστο. Θα μπορούσε να είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό; Ελπίζω όχι.

Πηγή | NPU