Η Netflix France προσθέτει τα 10 επεισόδια South Park που λείπουν και λογοκρίνονται στον κατάλογό της

Phonandroid : actu Android et High-tech

Πρόκειται για μια μάλλον απροσδόκητη αλλαγή: Το Netflix μόλις πρόσθεσε τα διάσημα επεισόδια που λείπουν από τη σειρά South Park στην πλατφόρμα του. Πριν από 4 ημέρες, ο Netflix France εξήγησε ωστόσο ότι ήταν αδύνατο να το κάνει, επειδή είχαν λογοκριθεί στη Γαλλία όταν απελευθερώθηκαν.

Μικρή πλάτη με σειρά από Netflix : στην αρχή της εβδομάδας, οι θαυμαστές του Νότιο πάρκο αμφισβήτησε τον γίγαντα SVoD σχετικά με ορισμένα επεισόδια της σειράς κινουμένων σχεδίων. Το Netflix είχε αποκλειστικά και μόνο αποκλείσει 10 επεισόδια του South Park, τα επεισόδια εξαπλώθηκαν μεταξύ των εποχών 15 και 19.

Τα 10 επεισόδια που λείπουν από το South Park εμφανίζονται τελικά στο Netflix

Στη συνέχεια, η πλατφόρμα απάντησε αρχικά ότι τοΤα επεισόδια κρίθηκαν αμφιλεγόμενα αμέσως μόλις κυκλοφορήθηκανκαι ότι θεωρήθηκαν ως δυσφημιστικές για ορισμένες κοινότητες από τις τοπικές οπτικοακουστικές αρχές. Το Ανώτερο Συμβούλιο Οπτικοακουστικών (CSA) είχε εκφράσει την έκπληξή του για την απόσυρση των επεισοδίων. Στη συνέχεια, το Netflix επέστρεψε στις δηλώσεις του, ισχυριζόμενος ότι η λογοκρισία δεν είχε καμία σχέση με αυτό και αυτό τα διαθέσιμα επεισόδια αντιστοιχούσαν σε αυτά που παρέχονται από τους κατόχους δικαιωμάτων. Νομίζαμε ότι η υπόθεση έκλεισε, και όμως …

Drum roll: από σήμερα το πρωί, Τα επεισόδια που είχαν απορριφθεί είναι πράγματι ορατά στο Netflix. Τώρα, η σεζόν 15 έχει τα 14 επεισόδια της, τα 16 της 14 και τα 17 τα 10 επεισόδια κ.λπ. Όλα είναι εντάξει. Ωστόσο, δεν είναι σαφές γιατί το Netflix ξεκίνησε τελικά να προσθέσει αυτά τα 10 επεισόδια και αν βρέθηκε επιτέλους κοινό έδαφος με τους κατόχους δικαιωμάτων. Έχουμε επικοινωνήσει με την πλατφόρμα σχετικά με αυτό, αλλά δεν έχουμε λάβει επίσημη απάντηση. Δεν θα παραλείψουμε να σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε νέα.

Διαβάστε επίσης: Η Disney + θάβει το Netflix με νέα συνδρομή με λιγότερα από $ 5 / μήνα