Η Netflix ανακοινώνει μια σειρά κινουμένων σχεδίων Cuphead, μια νέα στρατηγική για την προσέλκυση παικτών

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Netflix θα προσαρμόσει το Cuphead σε μια κινούμενη σειρά με τη βοήθεια του MDHR, του στούντιο πίσω από το βιντεοπαιχνίδι με τόσο γοητευτική καλλιτεχνική κατεύθυνση και απογοητευτική δυσκολία. Μετά την Castlevania και περιμένοντας το The Witcher, η πλατφόρμα SVOD συνεχίζει να επικεντρώνεται σε βιντεοπαιχνίδια για ανάπτυξη.

Το Netflix και το MDHR studio συνεργάζονται για να ξεκινήσουν μια κινούμενη σειρά βασισμένη στο βιντεοπαιχνίδι Cuphead. Βάπτισε Το Cuphead Show!, θα επιτρέψει την ανάπτυξη της γνώσης και των χαρακτήρων του τίτλου και να επωφεληθεί από την άδεια και την απίστευτη καλλιτεχνική του κατεύθυνση. Όλα, χωρίς να τρελαίνετε με τον ελεγκτή στο χέρι, η δυσκολία του βιντεοπαιχνιδιού, που διατίθεται σε PC, Xbox One και Nintendo Switch, είναι πολύ υψηλή. Η Cuphead πούλησε τέσσερα εκατομμύρια αντίγραφα σε όλες τις πλατφόρμες.

Το Netflix προσαρμόζει το Cuphead σε κινούμενες σειρές

Οι Chad και Jared Moldenhauer, οι δημιουργοί του Cuphead, είναι καλά στο παιχνίδι. Θα παίξουν το ρόλο των εκτελεστικών παραγωγών. Ο CJ Kettler θα είναι ο παραγωγός, ενώ οι Dave Wasson και Cosmo Segurson συνδέονται επίσης με το έργο. Περισσότερες πληροφορίες πρέπει να αποσταχθούν κατά τη διάρκεια των μηνών. Δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Cuphead Show! δεν έχει ακόμη κοινοποιηθεί.

Διαβάστε επίσης: Κατάλογος Netflix Ιούλιος 2019: σειρές και ταινίες για παρακολούθηση (νέα)

Αυτό επιβεβαιώνει σε κάθε περίπτωση ότι το Netflix στοχεύει παίκτες. Η αμερικανική ομάδα δεν το κρύβει πια. Πρόσφατα, η Netflix ανακοίνωσε τρία βιντεοπαιχνίδια στο έργο και ένα crossover Stranger Things στο Fortnite. Παραδέχτηκε επίσης ότι το διαδραστικό επεισόδιο Bandersnatch του Black Mirror προοριζόταν για αυτό το κοινό, με στόχο να ενσωματώσει τις επιλογές του χρήστη στην αφήγηση, όπως μπορεί να βρεθεί στα βιντεοπαιχνίδια. Και το Cuphead απέχει πολύ από την πρώτη προσαρμογή από τη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών που έφτασε στην πλατφόρμα: μια σειρά The Witcher θα προσγειωθεί στο Netflix, το Dragon’s Dogma θα έχει επίσης το κινούμενο σχέδιο και το Castlevania είναι διαθέσιμο εκεί από το 2017. Όταν τα βιντεοπαιχνίδια εμπνέουν τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, και μάλιστα το αντίθετο.

Πηγή: The Hollywood Reporter