Η Motorola Razr καθυστέρησε λόγω της πολύ υψηλής ζήτησης

Motorola Razr 2 con supporto 5G potrebbe arrivare prima del previsto

Παρόλο που το Samsung Galaxy Fold ήρθε πρώτο στην αγορά (μετά από μια σειρά αντιξοότητες) και έχει πουλήσει περίπου 1 εκατομμύριο μονάδες από τότε (αυτός ο αριθμός αμφισβητήθηκε από πολλούς), είναι το Motorola Razr το ευέλικτο smartphone των επιθυμιών των χρηστών. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι Η Lenovo αναγκάστηκε να καθυστερήσει τις αποστολές λόγω της πολύ υψηλής ερώτηση.

Οι προπαραγγελίες είχαν αρχικά προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 26 Δεκεμβρίου, πριν από την έναρξη της 9ης Ιανουαρίου, αλλά φαίνεται ότι θα πρέπει να περιμένετε περισσότερο από το αναμενόμενο. Η Motorola είπε ότι δεν προέβλεπε “σημαντική αλλαγή” από το αρχικό παράθυρο εκκίνησης, οπότε ελπίζουμε ότι η καθυστέρηση δεν είναι πολύ μεγάλη (ίσως μόνο λίγες μέρες).

Σε αντίθεση με τα άλλα ευέλικτα smartphone που είδαμε το 2019, το Moto Razr δεν είναι ακριβώς το κορυφαίο της γκάμας. Πράγματι, η Lenovo αποφάσισε να “παίξει με ασφάλεια” και, δεδομένης της πολύ λεπτής και ιδιαίτερης αισθητικής, δεν ήθελε να διακινδυνεύσει να εξοπλίσει πολύ ισχυρά SoCs λόγω της λιγότερο από τη βέλτιστη εξάλειψη. Και έτσι μέσα βρίσκουμε το SoC Το Qualcomm Snapdragon 710 συνδυάζεται με μνήμη RAM 6 GB και εσωτερική μνήμη 128 GB.

Αλλά το πραγματικό άλογο αυτού του smartphone είναι αναμφίβολα η ευέλικτη οθόνη 6,2 ιντσών με όψη σχήματος 21: 9, η οποία, χάρη σε μια σειρά μεντεσέδων για την οποία η Lenovo είναι πολύ περήφανη, σας επιτρέπει να το διπλώσετε στη μικρή πλευρά χωρίς να παρουσιάσετε κανένα σημάδι στο κεντρικό τμήμα.

Όσον αφορά την τιμή πώλησης, η Motorola Razr προσφέρεται στα 1.500 ευρώ, η οποία, αν και υψηλή, είναι χαμηλότερη από τα 2.050 ευρώ του Samsung Galaxy Fold και 2.500 δολάρια του Huawei Mate X.

ΔΡΟΜΟΣ