Η Motorola κυκλοφορεί την εφαρμογή Camera Moto 2 στο Play Store

Η Motorola κυκλοφορεί την εφαρμογή Camera Moto 2 στο Play Store

Μόλις χθες η Motorola παρουσίασε επίσημα το smartphone Moto Z3 Play. Η εταιρεία επιβεβαίωσε τις τελευταίες ώρες την άφιξη στην Ιταλία αυτής της συσκευής τον Ιούλιο, αλλά μέχρι σήμερα η επίσημη τιμή στην Ιταλία δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί (αλλά δεν πρέπει να έχετε πάρα πολλές ψευδαισθήσεις γιατί θα πρέπει να είναι πολύ ακριβό). Στο μεταξύ, μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση ​​έφτασε στο Play Store, καθώς κυκλοφόρησε η νέα εφαρμογή Moto 2 Camera.

Τα μεγάλα νέα είναι η ενσωμάτωση με τις Φωτογραφίες Google, στην πραγματικότητα ένα κτύπημα είναι αρκετό για κοινή χρήση, επεξεργασία και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μιας φωτογραφίας. Τώρα ξεκάθαρα, αν έχετε smartphone Motorola, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πάτε αμέσως αναζητώντας το σήμα που αφήνουμε πάντα στο κάτω μέρος του άρθρου, αλλά πριν απογοητευτείτε, σας παρουσιάζουμε την εισαγωγική φράση της περιγραφής της εφαρμογής στο Play Store: “Η νέα εφαρμογή Moto Camera έχει βελτιστοποιηθεί για συσκευές Moto 2018 και ενσωματώνει τις Φωτογραφίες Google

Και όπως μπορείτε να δείτε από το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, στην πρώτη γενιά Lenovo Moto Z που έχουμε στην κατοχή μας, η εφαρμογή δεν μπορεί να εγκατασταθεί. Τεχνικά, ωστόσο, θα πρέπει να είναι διαθέσιμο στο Moto G6 και το Moto E5 που παρουσιάστηκαν πριν από μερικές εβδομάδες.

Ας δούμε όμως τα κύρια χαρακτηριστικά που προσφέρει αυτή η εφαρμογή:

  • Λάβετε την τέλεια στιγμή με την καλύτερη λήψη: τραβήξτε περισσότερες φωτογραφίες πριν και μετά την αφή σας, εντοπίζοντας προβλήματα όπως θολή θέματα ή με τα μάτια σας κλειστά και προτείνει την καλύτερη φωτογραφία για αποθήκευση. Αναζητήστε το εικονίδιο Καλύτερης λήψης στη συλλογή φωτογραφιών Google.
  • Η λειτουργία πορτραίτου για διπλές κάμερες σάς επιτρέπει να εστιάζετε στο πιο σημαντικό μέρος της σκηνής
  • Φωτογραφίες, βίντεο και βίντεο σε αργή κίνηση.
  • Αγγίξτε για να αλλάξετε την εστίαση και την έκθεση.
  • Επαγγελματική λειτουργία: προσφέρει απόλυτο έλεγχο εστίασης, ισορροπία λευκού, ταχύτητα κλείστρου, ISO και έκθεση.
  • Τα πιο συνηθισμένα χειριστήρια όπως φλας, HDR και χρονοδιακόπτης βρίσκονται στα χέρια σας.
  • Οι πλήρεις ρυθμίσεις σάς επιτρέπουν να ελέγχετε το μέγεθος των φωτογραφιών και των βίντεο, να επιλέγετε να πατήσετε οπουδήποτε για λήψη και άλλα.

Η εφαρμογή Camera Moto 2 είναι διαθέσιμη στο Play Store κάνοντας κλικ σε αυτό το σήμα:


Κάμερα μοτοσικλέτας 2
Κάμερα μοτοσικλέτας 2

Δρόμος