Η Motorola θα παρουσιάσει το τηλέφωνο RAZR με πτυσσόμενη οθόνη στις 13 Νοεμβρίου 2019

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Motorola στέλνει προσκλήσεις στον Τύπο για μια εκδήλωση παρουσίασης στις 13 Νοεμβρίου 2019. Το μήνυμα συνοδεύεται από ένα GIF που αφήνει λίγο χώρο για αμφιβολία: ο κατασκευαστής ετοιμάζεται να παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο τηλέφωνο RAZR με αναδιπλούμενη οθόνη.

Περιμένετε να μάθετε τι έχει να κάνει η Motorola στο τμήμα smartphone με πτυσσόμενη οθόνη; Η αναμονή δεν θα πρέπει να είναι πολύ καιρό: η Motorola στέλνει όντως προσκλήσεις στον Τύπο για μια εκδήλωση παρουσίασης στις 13 Νοεμβρίου 2019. Το μήνυμα συνοδεύεται από ένα GIF που δείχνει τι φαίνεται να είναι μια παλιά γενιά RAZR clamshell ξεφλουδίστε για να αποκαλύψετε ένα μαύρο αντικείμενο, το οποίο φαίνεται επίσης να μπορεί να ξεδιπλωθεί. Το animation συνοδεύεται από την αναφορά “Ένα πρωτότυπο όπως κανένα άλλο” ακολουθούμενη από την ημερομηνία 13 Νοεμβρίου.

Πτυσσόμενο τηλέφωνο RAZR: Η Motorola στέλνει προσκλήσεις

Το email παρέχει άλλες πληροφορίες. Έτσι μαθαίνουμε ότι η εκδήλωση θα διοργανωθεί από το Λος Άντζελες το απόγευμα και ότι θα παρουσιαστεί “Ένα πολύ αναμενόμενο νέο εφευρετικό εικονίδιο”. Και η Motorola θα ξεκινήσει ένα λογοπαίγνιο που ακούγεται σαν “Θα διπλώσετε” (“Πρόκειται να αναστρέψετε”). Θα καταλάβετε, επομένως, δεν υπάρχει αμφιβολία για το τι πρόκειται να αποκαλύψει η επωνυμία. Είναι από καιρό γνωστό ότι η Motorola εργάζεται σε ένα αναδιπλούμενο smartphone. Ένα μακρύ smartphone που θυμίζει τα δημοφιλή flip τηλέφωνα Razr στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Οι φήμες υποστηρίζουν ότι το smartphone κοστίζει περίπου 1.500 $. Η οθόνη του θα ήταν 6,2 ίντσες όταν ξεδιπλώνεται και θα διαθέτει Snapdragon 710, μπαταρία 2730 mAh, μνήμη RAM 4/6 GB και εσωτερική αποθήκευση 64/128 GB. Η Motorola θα το προσφέρει σε τρία χρώματα, λευκό, μαύρο και χρυσό. Το αναδιπλούμενο τηλέφωνο RAZR θα είναι η δεύτερη ή τρίτη αναδιπλούμενη συσκευή οθόνης που θα κυκλοφορήσει στην αγορά – μετά το Galaxy Fold και πιθανώς το Huawei Mate X.

Διαβάστε επίσης: τα 7 πιο αναμενόμενα πτυσσόμενα smartphone το 2019

Μένει να δούμε αν εκτός από το να γνωρίζει πώς να κάνει το προϊόν της αρκετά συμπαγές και ανθεκτικό, η Motorola κατάφερε να βελτιώσει τη διεπαφή για να κάνει αυτήν την αναδιπλούμενη οθόνη πραγματικό πλεονέκτημα για την εμπειρία του χρήστη. Το οποίο φαίνεται απαραίτητο για μια συσκευή που προσφέρεται περίπου 1.500 $.