Η Motorola θα λανσάρει το αναδιπλούμενο smartphone Razr έως το τέλος του 2019

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 9 Ιανουαρίου 2020 στις 15 ώρες 08 λεπτά

Η Motorola σκοπεύει να λανσάρει το πτυσσόμενο smartphone της Razr έως το τέλος του 2019 – αφού χάσει ένα πρώτο παράθυρο εκκίνησης αυτό το καλοκαίρι. Η συσκευή διαφέρει από το Galaxy Fold και το Huawei Mate X, καθώς διπλώνει στο πλάτος, όπως τα παλαιότερα flip τηλέφωνα.

Ξέρετε το ρητό: όχι νέα, καλά νέα… Η Motorola είχε υποσχεθεί να κυκλοφορήσει το πρώτο της smartphone με πτυσσόμενη οθόνη Razr κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι – αλλά από τότε η ραδιοφωνική σιωπή. Ωστόσο, οι συνάδελφοί μας από την Cnet ανακοινώνουν ότι η Motorola προετοιμάζεται τελικά για μια κυκλοφορία μέχρι το τέλος του έτους – ο τύπος και το κοινό θα πρέπει επομένως να έχουν τουλάχιστον μια προεπισκόπηση του smartphone πριν από τις διακοπές!

Motorola: το πτυσσόμενο Razr θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2019

Το αναδιπλούμενο smartphone της Motorola είναι πολύ πιο αναμενόμενο, δεδομένου ότι έχει μια κάρτα για να παίξει ενάντια στο Galaxy Fold και το Huawei Mate X. Αναμένεται πράγματι ότι θα προσφέρει μια αναδιπλούμενη λύση πολύ διαφορετική από τους ανταγωνιστές της, δεδομένου ότι είναι a priori να το διπλώσετε προς την κατεύθυνση του πλάτους, σαν τα παλιά τηλέφωνα Razr με clamshell.

Όπως σημειώνει η Cnet, ωστόσο, αυτό το smartphone έχει προηγμένες τεχνικές προκλήσεις από κοινού με όλα τα άλλα πτυσσόμενα smartphone. Η Motorola είπε πριν από λίγους μήνες ότι δεν είχε καμία πρόθεση να εισέλθει στην αγορά μετά από τους ανταγωνιστές της. Ωστόσο, κανένας κατασκευαστής δεν μπόρεσε ακόμη να ανταποκριθεί σε ένα πρόγραμμα κυκλοφορίας.

Αυτός ο τύπος αναδυόμενου προϊόντος θέτει πραγματικές προκλήσεις όσον αφορά τη δύναμη και την ανθεκτικότητα – όπως έχουν δείξει οι λανθασμένες αντιδράσεις της Samsung με το Galaxy Fold. Και σε όλες τις περιπτώσεις είναι αρκετά κακή θέση από τους χειριστές και τα μέσα ενημέρωσης με το ευρύ κοινό. Πράγματι, οι δυσκολίες στις αλυσίδες παραγωγής τα καθιστούν εξ ορισμού προϊόντα τόσο εύθραυστα όσο είναι αποκλειστικά.

Όλα είναι πολύ ακριβά προϊόντα αυτή τη στιγμή, και δεν περιμένουμε να γίνει εξαίρεση το επόμενο πτυσσόμενο Razr.

Πηγή: Cnet