Η Microsoft χλευάζει το σφάλμα του Windows Phone σε βίντεο

Phonandroid : actu Android et High-tech

Οι ασκούμενοι της Microsoft αποφάσισαν να διασκεδάσουν στο φιάσκο των Windows Phone. Σε ένα μάλλον αστείο μιούζικαλ, προκάλεσαν όλες τις πικρές αποτυχίες της εταιρείας Bill Gates, συμπεριλαμβανομένων των περίφημων Windows Vista, αλλά και τις πολλές παγκόσμιες επιτυχίες της.

Κατά τη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού, οι 150 ασκούμενοι στη Microsoft φαντάστηκαν και δημιούργησαν ένα διασκεδαστικό μιούζικαλ με τίτλο “Microsoft the Musical” που ανιχνεύει την ιστορία της εταιρείας. “50 ασκούμενοι και υπάλληλοι ήρθαν τα πρωινά, τα σαββατοκύριακα και τις νύχτες για να δημιουργήσουν αυτήν την κωμωδία εκτός (και επιπλέον) των ωρών εργασίας τους” εξηγήστε τους ασκούμενους στο Youtube.

Διαβάστε επίσης: Ο Bill Gates παραδέχεται ότι η απώλεια τηλεφώνου των Windows στο Android είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του

Η Microsoft γελάει με την αποτυχία των Windows Phone στο μιούζικαλ

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το μιούζικαλ ξεκινά εστιάζοντας στη γένεση της Microsoft. Ένας νέος ασκούμενος παίζει εν συντομία το ρόλο του Μπιλ Γκέιτς, ιδρυτής της Microsoft. Το μήνυμα του βίντεο είναι: Εάν έχετε κίνητρα και θέλετε να επιτύχετε υπέροχα πράγματα, μπορείτε. “Ελπίζουμε αυτό να μιλά σε όλους όσους ονειρεύονται να γίνουν μέρος ενός μεγάλου” γλιστρήσει τους εκπαιδευόμενους.

Η ακολουθία στη συνέχεια προκαλεί τις πιο διάσημες δημιουργίες της Microsoft, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Surface, Office, Azure ή τα ακουστικά HoloLens. Οι εκπαιδευόμενοι φτάνουν ακόμη και στο σημείο που αναφέρονται με μεγάλη χλευασμό στο Windows Phone, το κινητό λειτουργικό σύστημα που αναπτύχθηκε από την εταιρεία Redmond. Χωρίς ένα πραγματικό οικοσύστημα εφαρμογών, το λειτουργικό σύστημα κτυπήθηκε από Android και iOS. Σύντομα, η Microsoft ανακοίνωσε το θάνατο του Windows Phone και απέσυρε τα τελευταία συμβατά smartphone. «Τα προϊόντα μας είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο! Εκτός από την εποχή που προσπαθήσαμε να φτιάξουμε ένα smartphone » διασκεδάστε το μιούζικαλ.

Κατά τη διάρκεια, το βίντεο αντιμετωπίζει τόσο γρήγορα τα Windows Vista, “Ο χρόνος που έπεσε η Microsoft”. Ασταθές και περίπλοκο, το λειτουργικό σύστημα δεν προσελκύει τους χρήστες των Windows. Οι περισσότεροι προτιμούν να παραμένουν στα Windows XP και να περιμένουν τα Windows 7 για να ενημερώσουν τον υπολογιστή τους. Η Microsoft διέκοψε την υποστήριξη για τα Windows Vista το 2017.