Η Microsoft προσθέτει ένα άγγιγμα emoji στα πληκτρολόγιά της, ήταν πραγματικά απαραίτητο;

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μερικές φορές για να εκφράσω κάτι, ένα emoji είναι καλύτερο από τις λέξεις. Η Microsoft το έχει καταλάβει και προσθέτει μια ειδική πινελιά στα πληκτρολόγιά της. Μετά την προσθήκη του κλειδιού Office πρόσφατα, εδώ είναι το κλειδί emoji.

Σε Microsoft, σκεφτόμαστε σκληρά τα πληκτρολόγια τους τελευταίους μήνες. Τον Ιούνιο, μάθαμε ότι η εταιρεία σχεδίαζε να αντικαταστήσει το πλήκτρο μενού υπέρ ενός κουμπιού Microsoft Office. Τώρα, ο γίγαντας του Ρέντμοντ αντιμετωπίζει emoji, με ένα άγγιγμα που προορίζεται ειδικά για αυτά τα τώρα αστέρια των συνομιλιών μας. Τα μικρά εικονίδια αυξάνονται σίγουρα, καθώς φέτος, έχουν προσγειωθεί 230 νέα emoji, από σλιπ έως κρεμμύδια και κίτρινα γιλέκα!

Ένα νέο κλειδί στα πληκτρολόγια της Microsoft για να σχεδιάσετε τα emoji ακόμα πιο γρήγορα

Επιστρέφοντας στην ιστορία του πληκτρολογίου μας, Η Microsoft έχει επομένως προσθέσει δύο νέα κλειδιά στα πληκτρολόγια Bluetooth και εργονομικά του 2019. Εκτός από το κουμπί του Microsoft Office, υπάρχει τώρα ένα κουμπί για το Emojis στα δεξιά του. Είναι δύσκολο να το χάσετε, καθώς αντιπροσωπεύει… ένα emoji!

Δεν αποτελεί έκπληξη ούτε ως προς τη δράση του: απλά ανοίγει τη βιβλιοθήκη emoji των Windows 10. Στο τρέχον πληκτρολόγιό σας, πρέπει να κάνετε τα εξής για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν: ” Παράθυρα + ;

Δεν αρκεί για να φέρουμε επανάσταση στη ζωή μας, ακόμα κι αν αυτό το άγγιγμα είναι πάντα καλό για όσους χρησιμοποιούν μαζικά emoji. Σημειώστε ότι τα δύο πληκτρολόγια προορίζονται για προπαραγγελία στην τοποθεσία της Microsoft. Η έκδοση Bluetooth κοστίζει 49,99 $ και η εργονομική έκδοση κοστίζει 59,99 $. Θα παραδοθούν από τις 15 Οκτωβρίου. Και προφανώς, δεν μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε αυτά τα νέα εκτός από ένα emoji 😉.

Πληκτρολόγιο Microsoft Office emoji

Πηγή: The Verge