Η Microsoft λανσάρει τον ελεγκτή Xbox Elite Series 2 έναντι 179,99 €

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Microsoft λανσάρει το ασύρματο χειριστήριο Xbox Elite Series 2 για πώληση στο διαδίκτυο και σε καταστήματα για 179,99 € αυτήν την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου. Η προσθήκη της σύνδεσης Bluetooth είναι η κύρια καινοτομία της συσκευής. Ο ελεγκτής είναι συμβατός με Xbox One και Windows 10 και θα λειτουργεί στο Xbox Project Scarlett, τη μελλοντική κονσόλα της Microsoft.

Το χειριστήριο Xbox Elite Series 2 είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά στο διαδίκτυο και σε καταστήματα στα 179,99 € από την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου. Με αυτόν τον ελεγκτή, η Microsoft λαμβάνει και βελτιώνει τον τύπο του το πρώτο Xbox Elite. Ο κατασκευαστής επισημαίνει «τα νέα ραβδιά με ρυθμιζόμενη ένταση, τα νέα εναλλάξιμα εξαρτήματα, η επαναφορτιζόμενη μπαταρία που προσφέρει έως και 40 ώρες αυτονομίας και την άπειρη προσαρμογή ».

Διαβάστε επίσης: Ο Βοηθός Google έρχεται στο Xbox One, δείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε

Xbox Elite Series 2: ελεγκτής πολλαπλών υποστηρίξεων για επαγγελματίες

Η προσθήκη Bluetooth στο Xbox Elite Series 2 επιτρέπει στον ελεγκτή να συνδεθεί με μια ποικιλία συσκευών. Ένα χαρακτηριστικό που λείπει από το προηγούμενο μοντέλο. Η Microsoft έχει επίσης ενσωματώσει μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Μια επιλογή που διεκδικείται από καιρό από τους παίκτες. Το προηγούμενο μοντέλο λειτούργησε με μπαταρία (ήταν δυνατή η εγκατάσταση της δικής σας μπαταρίας). Ο κατασκευαστής έχει πραγματοποιήσει αρκετές προσαρμογές στο Xbox Elite Series 2:

  • Αναλογικά ραβδιά με ρυθμιζόμενη ένταση
  • Μικρότερο φυτίλι σκανδάλης
  • Τυλίξτε λαβή από καουτσούκ
  • Επανασχεδιασμένα στοιχεία
  • LED επιλογής προφίλ
  • Νέα εναλλάξιμα σχήματα αναλογικών ραβδιών και κουπιών

Όπως όλα τα άλλα ασύρματα χειριστήρια Xbox, το Xbox Elite Series 2 είναι συμβατό με σχεδόν όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν Windows 10 και φυσικά με όλες τις κονσόλες Xbox One. Επίσης, και είναι μια καλή έκπληξη, Η Microsoft επιβεβαιώνει ότι ο ελεγκτής θα είναι επίσης συμβατός με το Xbox Project Scarlett, η μελλοντική οικιακή κονσόλα του κατασκευαστή, η οποία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στο τέλος του 2020.

Πηγή: OnMSFT