Η Microsoft κυκλοφορεί το KB4058258 με αρκετές βελτιώσεις για τα Windows 10 FCU

10 Μαρτίου Κυκλοφόρησαν επίσημα οι ενημερώσεις των Windows 10: όλα τα νέα

Τις τελευταίες ώρες απελευθερώθηκε απευθείας από Microsoft μια νέα αθροιστική ενημέρωση για Windows 10 FCU, είναι η δεύτερη διάθεση που πραγματοποιήθηκε μέσα στις πρώτες εβδομάδες του νέου έτους και μέσα σε αυτό περιέχει ένα πλήρες επίσημο changelog στο οποίο τα γνωστά προβλήματα που προκαλούνται από το Επιδιορθώσεις Specter και Meltdown.

Η νέα ενημέρωση για τα Windows 10 FCU είναι διαθέσιμη και για τα δύοτελευταία έκδοση του συστήματος λειτουργία δημιουργήθηκε από Κολοσσός του Ρέντμοντ, και για όλες τις προηγούμενες εκδόσεις και – όπως πάντα – θα τα βρείτε και στις ρυθμίσεις του Ενημερωμένη έκδοση για Windows, και οι δύο μέσω της ειδικής σελίδας.

Επίσημο Changelog – KB4058258 Windows 10 FCU

  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα συμβατότητας σε οθόνες ευρείας χρωματικής γκάμας που προκάλεσαν την εμφάνιση παραμορφωμένων χρωμάτων.
  • Διορθώθηκε η οθόνη που αναβοσβήνει όταν συνδέεται με κάρτες γραφικών AMD Legacy.
  • Διορθώθηκαν καθυστερήσεις κατά την αλλαγή γλώσσας μέσω της εντολής Alt + Shift.
  • Διορθώθηκαν προβλήματα απόδοσης ορισμένων τίτλων ή υπότιτλων κατά την αναπαραγωγή βίντεο.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα στο Microsoft Edge Allow στις πολιτικές ομάδας.
  • Διορθώθηκε το πρόβλημα που ανέφεραν οι χρήστες με επεξεργαστές AMD που εντοπίστηκαν από τις 3 Ιανουαρίου με την προηγούμενη ενημέρωση κώδικα.
  • Συμπεριλαμβανομένων πρόσθετων προστατευμάτων για τις εκδόσεις 32-bit (x86) των Windows 10 στην έκδοση 1709.

Σίγουρα μια ιδιαίτερα αναμενόμενη ενημέρωση για όλους τους χρήστες με Επεξεργαστές AMD που για εβδομάδες δεν μπόρεσε να κάνει την καλύτερη χρήση του υπολογιστή τους. Εκεί ενημέρωση ενημέρωσης πρέπει να φτάσουμε αυτές τις ώρες, οπότε απλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε το βελτίωση απόδοσης των συστημάτων μας.