Η Microsoft κυκλοφορεί την ενημερωμένη έκδοση κώδικα για το Zero-Day, την ευπάθεια του Flash Player

Η Microsoft κυκλοφορεί την ενημερωμένη έκδοση κώδικα για το Zero-Day, την ευπάθεια του Flash Player

Μόλις την περασμένη εβδομάδα σας είπαμε για το Zero-Day, την ευπάθεια του λογισμικού Adobe Flash player ανακαλύφθηκε από το CERT της Νότιας Κορέας και το οποίο επιτρέπει τη διαφήμιση κακόβουλοι χρήστες για να ελέγξετε από απόσταση το σύστημα στο οποίοεκμεταλλεύομαι.

Τέλος για μερικές ώρες η Adobe κυκλοφόρησε τελικά ένα Microsoft λεπτομέρειες σχετικά με την κρίσιμη ενημέρωση ασφαλείας και η εταιρεία Redmond παρουσίασε αμέσως το Microsoft Update. Η νέα ενημέρωση αναγνωρίζεται από τη συντομογραφία KB4074595 και κυκλοφορεί για όλα τα συστήματα Windows 10, 8.1 και διακομιστής.

Σε περίπτωση που βιάζεστε να προστατέψετε τον υπολογιστή / διακομιστή σας, ΕΔΩ μπορείτε επίσης να βρείτε το μη αυτόματη λήψη την ενημέρωση ασφαλείας κατά Κάντε το Zero-Day Το Flash Player είναι διαθέσιμο για διαφορετικές εκδόσεις και πλατφόρμες.

Σας υπενθυμίζουμε ότι αυτή η εκμετάλλευση εκμεταλλεύεται μερικούς Έγγραφα γραφείου Παρουσίαση στο διαδίκτυο που περιέχει λογισμικό στο Flash Player ικανό να εγκατασταθεί στη μνήμη του υπολογιστή για εκτέλεση απομακρυσμένες σιωπηλές λειτουργίες. Ευτυχώς, χάρη σε αυτήν την ενημέρωση που κυκλοφόρησε αμέσως από τη Microsoft, ο κακόβουλος κώδικας θα αποκλειστεί αμέσως και δεν θα διακινδυνεύσετε. Όπως πάντα, ωστόσο, σας συμβουλεύουμε – ειδικά σε αυτήν την περίοδο κατά την οποία εκμεταλλεύσεις που απειλούν την ευπάθεια Τα συστήματα είναι ευρέως διαδεδομένα – για να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα αρχεία που λαμβάνονται από το δίκτυο και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνονται από μη αξιόπιστους αποστολείς.