Η Microsoft αναβάλλει την κυκλοφορία του Surface Earbuds έως την άνοιξη του 2020

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Microsoft αποφάσισε να αναβάλει την κυκλοφορία του Surface Earbuds, των ασύρματων ακουστικών στο αυτί που προορίζονται να ανταγωνιστούν το AirPods Pro. Αρχικά αναμενόταν στην αμερικανική αγορά μέχρι το τέλος του 2019, τα ακουστικά δεν θα είναι τελικά διαθέσιμα μέχρι την άνοιξη του 2020. Η Microsoft λέει ότι χρειάζεται ακόμη λίγο περισσότερο χρόνο για να τελειοποιήσει το αξεσουάρ.

«Η κατασκευή προϊόντων έχει να κάνει με την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, η οποία απαιτεί χρόνο… μερικές φορές περισσότερο από το αναμενόμενο. Προκειμένου να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους θαυμαστές και τους πελάτες μας, τα ακουστικά Surface πρόκειται να κυκλοφορήσουν παγκοσμίως την άνοιξη του 2020 » ανακοινώνει ο Panos Panay, επικεφαλής της Microsoft και πατέρας της γραμμής Surface, στο λογαριασμό του στο Twitter.

Κατά την επίσημη παρουσίαση του Surface Earbuds, η Microsoft είχε πρώτα υποσχέθηκε να κυκλοφορήσει ακουστικά στις Ηνωμένες Πολιτείες για την περίοδο των διακοπών, μια ιδιαίτερα προσοδοφόρα περίοδος για τις μάρκες. Η εταιρεία αποφάσισε να αναβάλει την κυκλοφορία προκειμένου να βελτιώσει το Surface Earbuds. Το Panos Panay δεν διευκρίνισε ποιες πτυχές των ακουστικών πρέπει να ξανασχεδιαστούν.

Διαβάστε επίσης: Επίσημος Surface Laptop 3, Pro 7, X και Neo – όλες οι ανακοινώσεις από τη Microsoft

Τα Surface Earbuds που παρουσιάστηκαν στη σκηνή στις 3 Οκτωβρίου δεν είχαν ακόμη ολοκληρωθεί. Φανταζόμαστε ότι η πτυχή του υλικού των ακουστικών και ο σχεδιασμός των ακουστικών τους είναι καθοριστικές. Η Microsoft πιθανότατα επικεντρώνεται στην πλευρά του λογισμικού του προϊόντος αυτήν τη στιγμή.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η Microsoft όντως τόνισε πολλές εντυπωσιακές τεχνολογίες. Τα Earbuds είναι ιδιαίτερα εξοπλισμένα μεένα σύστημα μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο που μπορεί να μεταφράσει έως και 60 διαφορετικές γλώσσες. Οι περιοχές αφής σάς επιτρέπουν επίσης να αλληλεπιδράτε με το λογισμικό της σουίτας του Office με ένα απλό πάτημα. Είναι αυτά τα νέα χαρακτηριστικά που απαιτούν ακόμη λίγους μήνες ανάπτυξης; Θα σας πούμε περισσότερα το συντομότερο δυνατό.