Η LG παρουσιάζει τις νέες της OLED Smart TV στο CES 2020, δείτε τι νέο υπάρχει

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η LG μόλις ανέβασε το πέπλο σε 12 νέες Smart OLED τηλεοράσεις στο πλαίσιο του CES 2020. Φέτος, ο κατασκευαστής αποφάσισε να εμπλουτίσει τον κατάλογό του με μια roll-up τηλεόραση, μια οθόνη OLED 48 ιντσών και νέα μοντέλα 8K . Για να ανταγωνιστεί τη Samsung ή τη Sony, η μάρκα βασίζεται κυρίως στο Nvidia G-Sync και σε μια νέα λειτουργία “Filmmaker”. Ανακαλύψτε όλα τα νέα.

Αληθινή στη φόρμα, η LG εκμεταλλεύτηκε το CES στο Λας Βέγκας για να παρουσιάσει μια χούφτα νέων τηλεοράσεων. Αρχικά, η κορεατική εταιρεία ξεκίνησε σηκώνοντας το πέπλο στην τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας του RX Signature, της κυλιόμενης τηλεόρασης OLED 65 ιντσών. Ήδη είδαμε στην CES πέρυσι, η τηλεόραση θα προσγειωθεί στην αμερικανική αγορά έως το τρίτο τρίμηνο του 2020. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι προσφέρεται σε πολύ υψηλή τιμή εκκίνησης : 60.000 $.

Στη συνέχεια, η LG παρουσίασε τρεις νέες τηλεοράσεις (55, 65 και 77 ίντσες) από τη γκάμα «Gallery». Όπως η τηλεόραση της Samsung για τους τοίχους, οι οθόνες της LG προσπαθούν να περάσουν ως εικόνες που συνδέονται με τον τοίχο. Εξαιρετικά λεπτό (μέγιστο 20 mm) και διακριτικό, είναι επίσης σχεδόν χωρίς σύνορα. LG αγορές μια συνδρομή στα 4,99 $ ανά μήνα επιτρέποντας τη συνεχή προβολή έργων τέχνης. Η LG ολοκληρώνει την premium προσφορά της με μια τηλεόραση WX Signature Wallpaper 65 ιντσών σχεδιασμένη να συνδυάζεται με τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Η LG θέλει να εκδημοκρατίσει τα 8Κ και 4K

Η LG πρόσθεσε επίσης νέες τηλεοράσεις 8Κ στον κατάλογο των οθονών OLED “ZX Signature”. Φέτος, ο κατασκευαστής προσφέρει ένα μοντέλο 88 και 77 ιντσών. Με αυτές τις ελαφρώς μικρότερες οθόνες, η LG ελπίζει να συμμετάσχει στον εκδημοκρατισμό των 8Κ. Σε αντίθεση με τους αντιπάλους της, η LG έχει αποκτήσει πιστοποίηση 8K από την Consumer Technology Association.

Προκειμένου να εκδημοκρατιστεί το 4K, η εταιρεία παρουσίασε επίσης μια τηλεόραση 4K OLED μόνο 48 ιντσών. Στη διαδικασία, η LG παρουσίασε επίσης νέες τηλεοράσεις 4K 77 ιντσών, 65 ιντσών και 55 ιντσών για τη σειρά CX. Τέλος, η κορεατική μάρκα ολοκλήρωσε την προσφορά της μεσαίας κατηγορίας με δύο τηλεοράσεις LCD 65 και 55 ιντσών (σειρά BX).

Διαβάστε επίσης: Η Samsung παρουσιάζει το Q950TS, μια έξυπνη τηλεόραση 8K QLED 65 ιντσών χωρίς περίγραμμα

Λειτουργία Nvidia G-Sync και Filmmaker

Για να προσελκύσει τους καταναλωτές, η LG βασίζεται ιδίως στην υποστήριξη του G-Sync της Nvidia. Ιδανικό για παιχνίδια, το G-Sync ταιριάζει με τον αριθμό των καρέ ανά δευτερόλεπτο που παραδίδονται από μια κονσόλα ή κάρτα γραφικών υπολογιστή με το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης. Όπως και το FreeSync της AMD, αυτή η τεχνολογία αποτρέπει την εμφάνιση σπασμένων εικόνων και επιτρέπει στους παίκτες να απολαμβάνουν εξαιρετικά ομαλό παιχνίδι. Δεν θα έχετε πλέον το πρόβλημα να σκίσετε την εικόνα, η οποία εμφανίζεται όταν μετακινείτε την κάμερα ή σε μικρο-επιβράδυνση (τραύλισμα), που οδηγεί σε μια πολύ τρελή εικόνα και μεγάλη έλλειψη ρευστότητας.

Στο δελτίο τύπου της, η LG αναφέρει επίσης την ενσωμάτωση ενός νέος επεξεργαστής Alpha 9 Gen 3. Το στοιχείο επιτρέπει στην τηλεόρασή σας να προσαρμόζει την εικόνα σύμφωνα με τα αντικείμενα που προσδιορίζονται στην οθόνη και τον τύπο του περιεχομένου που προβάλλεται. Τέλος, η LG εγκαινιάζει την άφιξη μιας λειτουργίας Filmmaker με σκοπό να σέβεται το έργο των σκηνοθετών. Στην πραγματικότητα, αυτή η λειτουργία απλώς απενεργοποιεί επιλογές όπως “εξομάλυνση κίνησης”, ή παρεμβολή βίντεο ή ακόμα και ευκρίνεια. Τι πιστεύετε για αυτήν τη νέα γκάμα; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.

lg ces 2020 έξυπνη τηλεόραση
Αυτά τα 2020