Η LG παρουσιάζει ασύρματα ακουστικά Tone + Free που καθαρίζονται

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η κορεάτικη εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών ειδών LG ανέβασε το πέπλο στα νέα ασύρματα ακουστικά Tone + Free. Έρχονται με μια θήκη με μοναδική τεχνολογία που καθαρίζει τα ακουστικά όταν αποθηκεύονται στο κουτί τους.

Νέα από ασύρματα ακουστικά είναι ιδιαίτερα πλούσιος αυτή τη στιγμή. Ενώ παίκτες όπως η Sony, η Huawei ή η Apple παρουσιάζουν μοντέλα των οποίων το ισχυρό σημείο είναι η ενεργή μείωση θορύβου και η Microsoft εξοπλίζει τα Earbuds με έναν μεταφραστή σε πραγματικό χρόνο, LG εκπλήξεις και παρουσιάζει μια μοναδική και πρωτότυπη λειτουργικότητα. Με την ενσωμάτωση ενός αντιβακτηριακή UV λάμπα στη θήκη φόρτισης, Η Κορέα εγγυάται πάντα καθαρά ακουστικά. Είναι ο πρώτος κατασκευαστής που προσφέρει ένα προϊόν που ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την υγιεινή των αυτιών.

UV λαμπτήρας σε περίπτωση θανάτωσης βακτηρίων

Οι υπόλοιπες λειτουργίες είναι πιο παραδοσιακές: υπάρχει επιφάνεια αφής σε κάθε ακουστικό για να πραγματοποιήσετε κλήσεις, να ελέγξετε την αναπαραγωγή μουσικής ή να ζητήσετε τον Βοηθό Google. Τα ακουστικά έχουν Πιστοποίηση IPX4, που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικά σε όλες τις καιρικές συνθήκες και το νερό που εκτοξεύεται, αλλά όχι στη βύθιση. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς κίνδυνο κατά τη διάρκεια του χειμώνα τζόκινγκ, αλλά όχι για κολύμπι.

Διαβάστε επίσης: Freebuds 3 – Ξεχάστε τα Airpods, η Huawei λανσάρει τα πρώτα ενεργά ακουστικά ακύρωσης θορύβου στον κόσμο στο IFA 2019

Εάν τα προηγούμενα ασύρματα ακουστικά LG προσέφεραν μόνο διάρκεια ζωής μπαταρίας τριών ωρών, αυτή η νέα γενιά θα πρέπει να διπλασιαστεί εκείνη τη στιγμή. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές πόσες επαναφορτίσεις μπορεί να επιτρέψει η θήκη.

Τα ακουστικά Tone + Free θα κυκλοφορήσουν στην κορεατική αγορά μέχρι το τέλος του μήνα σε μαύρο χρώμα. Για να τα αποκτήσετε σε λευκό χρώμα, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το Νοέμβριο. Η τιμή γνωριμίας τους θα είναι 259,999 won, ή περίπου 200 €. Η LG δεν έχει διευκρινίσει εάν το μάρκετινγκ θα επεκταθεί διεθνώς.