Η LG θα παρουσιάσει smartphone διπλής οθόνης με πρόγραμμα περιήγησης πολλαπλών εργασιών στο IFA 2019

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η LG θα ανακοινώσει ένα smartphone εξοπλισμένο με δύο οθόνες στο IFA 2019 στο Βερολίνο. Αυτό θα ξεκινήσει ένα ολοκαίνουργιο πλοηγό με το όνομα Φάλαινα, το οποίο υπόσχεται καθολικό. Θα μπορούσε να επιτρέψει σε πολλές εφαρμογές να είναι ενεργές στο προσκήνιο ταυτόχρονα.

Ενώ η Samsung και η Huawei βρέθηκαν στα πόδια τους με την κυκλοφορία των Galaxy Fold και Mate X, των αντίστοιχων πτυσσόμενων smartphone τους, η LG φαίνεται να χρησιμοποιεί μια άλλη τεχνολογία για να αυξήσει την επιφάνεια της οθόνης των κινητών τηλεφώνων και να προσφέρει περισσότερα πολλαπλές εργασίες. Η LG θα εκμεταλλευτεί το IFA 2019 στο Βερολίνο για να παρουσιάσει ένα smartphone με δύο οθόνες (οι οποίες θα είναι επίσης συμβατές με 5G, πιθανώς το V60 ThinQ). Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν τα δύο πάνελ είναι ενσωματωμένα απευθείας στη συσκευή ή εάν το δεύτερο έρχεται με ένα αξεσουάρ, όπως ένα κέλυφος. Αυτή ήταν η επιλογή της LG στο V50 ThinQ.

Ένα LG V60 ThinQ 5G με δύο οθόνες και πρόγραμμα περιήγησης φαλαινών;

Αυτό το smartphone θα ωφεληθεί σε κάθε περίπτωση από ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα περιήγησης που ονομάζεται Whale, ανακοινώνει η LG. Αυτό, βασισμένο στο Chromium, αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Naver, μια μηχανή αναζήτησης της Νότιας Κορέας. Η γοητεία της Whale έγκειται στη λειτουργικότητά της χωρίς καθυστέρηση, λέει η μάρκα. Πρόβλημα, δεν εξηγεί τι σημαίνει, πιθανότατα θα πρέπει να περιμένουμε το συνέδριο IFA στις 6 Σεπτεμβρίου 2019 για να μάθουμε περισσότερα.

Διαβάστε επίσης: Sony, LG: οι πωλήσεις smartphone μειώθηκαν κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2019

Κάποιος μπορεί να φανταστεί ότι το omnitasking θα ήταν στην πραγματικότητα ένα πραγματικό multi-tasking. Σήμερα, το multitasking προσφέρει τη δυνατότητα μιας εφαρμογής στο προσκήνιο και άλλων που παραμένουν ανοιχτές στο παρασκήνιο, με κάποιες προηγμένες επιλογές, όπως αναπαραγωγή μουσικής στο παρασκήνιο ή βίντεο στο Picture-in. Εικόνα. Με δύο οθόνες, μπορούμε να πιστεύουμε ότι θα έχουμε το δικαίωμα να έχουμε δύο εφαρμογές ταυτόχρονα στο προσκήνιο. Τα λέμε στο Βερολίνο σε λίγες μέρες για περισσότερες λεπτομέρειες.