Η Lenovo αναπτύσσει ένα smartphone gaming για να ανταγωνιστεί τα τηλέφωνα ROG της Asus

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 19 Ιουνίου 2020 στις 15 ώρες και 15 λεπτά

Η Lenovo, ιδιοκτήτης της μάρκας Legion που ειδικεύεται σε υπολογιστές για gamers, θα εργαζόταν σε ένα smartphone τοποθετημένο στο ίδιο τμήμα με το τηλέφωνο ROG από την Asus, το Black Shark από τη Xiaomi ή το Razr Phone. Η κινεζική εταιρεία άνοιξε έναν λογαριασμό στο Weibo που φαίνεται να είναι το πρώτο βήμα σε μια τεράστια επικοινωνιακή εκστρατεία.

Όταν μια εταιρεία ειδικεύεται σε δύο διαφορετικά τμήματα, είναι λογικό να συνδυάζουν τα δύο για να επεκτείνουν την προσφορά τους. Για παράδειγμα, πάρτε την εταιρεία Asus της Ταϊβάν. Κατασκευάζει smartphone και υπολογιστές. Και στο τμήμα PC, υποστηρίζει μια μάρκα που ονομάζεται Republic of Gamers. Ή ROG για στενούς φίλους. Το 2018, ανέπτυξε το πρώτο της smartphone για παίκτες: το Τηλέφωνο ROG (η δεύτερη έκδοση της οποίας έχει δοκιμαστεί εδώ).

Η Lenovo θα μπορούσε να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση. Τμήμα υπολογιστή με τμήμα παιχνιδιού (η μάρκα Legion). Ένα τμήμα smartphone που τροφοδοτείται από τη δική του μάρκα, αλλά και από τη Motorola. Ο συνδυασμός των δύο σετ φαίνεται συνεπώς αρκετά φυσικός. Και αυτό ακριβώς θα είχε στο μυαλό η κινεζική εταιρεία. Εδώ είναι μια καλή ένδειξη, που αναφέρεται από τον Ινδικό ιστότοπο Gadgets 360: Η Lenovo δημιούργησε έναν νέο λογαριασμό στην κινεζική πύλη μικρο-ιστολογίων Weibo του οποίου το όνομα (μεταφρασμένο) είναι Τηλέφωνο παιχνιδιών Legion.

Ένα πρώτο teaser

Αυτός ο λογαριασμός δημιουργήθηκε πρόσφατα: 16 Δεκεμβρίου 2019. Χρησιμοποιήθηκε για τη δημοσίευση ή αναμετάδοση περίπου δέκα μηνυμάτων, συμπεριλαμβανομένων το κεντρικό θέμα είναι το παιχνίδι στο κινητό (με πολλά βίντεο του King of Glory, ένας τίτλος που αναπτύχθηκε από τον Tencent ονομάζεται επίσης Honor of Kings σύμφωνα με τις μεταφράσεις). Ορισμένα κρυμμένα μηνύματα αφορούν ένα smartphone για αναπαραγωγή. Αλλά τίποτα περισσότερο. Η παρακάτω εικόνα δημοσιεύτηκε στο Weibo χθες την 1η Ιανουαρίου. Αυτό θα μπορούσε να είναι το πρώτο πραγματικό teaser για το πρώτο smartphone της Lenovo για gamers.

Το τμήμα gamer smartphone προσελκύει όλο και περισσότερες μάρκες. Αναφέραμε τον Asus. Υπάρχουν επίσης Red Magic (Nubia), Black Shark (Xiaomi), του οποίου το τελευταίο μοντέλο δοκιμάζεται εδώ, και Razr. Η άφιξη της Lenovo θα είχε νόημα, δεδομένης της θέσης της μάρκας Legion. Από τεχνικής πλευράς, είναι προφανώς ακόμη πολύ νωρίς για να το υποθέσουμε. Ωστόσο, θα ήταν έκπληξη αν η κινεζική εταιρεία δεν εμπνεύστηκε από την πρόταση του ανταγωνισμού (ιδίως την Asus) να δημιουργήσει τη δική της. Απομένει να δούμε πώς θα ξεχωρίζει η Lenovo από αυτό. Και φυσικά σε ποια τιμή θα τοποθετηθεί αυτό το προϊόν.

πειράκι lenovo legion

Πηγή: Gadgets 360